"Apsolutna istina!"

Danijela Dvornik podijelila je svoje mišljenje o jednoj popularnoj temi i naišla na odobravanje svojih pratitelja: ''Svijet nije pravedno mjesto, nikada neće ni biti''

Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 1 Danijela Dvornik Danijela i Ella Dvornik - 1 Danijela i Ella Dvornik - 2 Danijela Dvornik - 3 Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik - 1 +19 Danijela Dvornik - 3 Galerija

Danijela Dvornik na društvenim je mrežama podijelila svoje mišljenje o još jednoj od tema u nizu.

Danijela Dvornik na društvenim mrežama često dijeli svoja životna iskustva, a pratitelji joj se nerijetko priključe u rasprave koje izazove svojim pitanjima.

Sada je ispod nove objave ispričala što je shvatila o putovanjima. 

"Putovanja nisu samo resorti gdje se ugodno smjestiš i gdje osoblje ponizno ispunjava svaku tvoju uvrnutu želju, gdje dopustiš sebi luksuz razmaženosti, a da ne promisliš sto se van tih zidova dešava . Znam, neki ne žele znati. Moram priznati da mnogo puta ni ja nisam htjela znati i izaći iz svoje zone komfora i da nije uvijek ugodno. Osim radoznalosti treba i hrabrosti da se suočiš s istinom koja nije uvijek obojana rozom bojom. Svijet nije pravedno mjesto. Niti će ikada biti.
Sve sto možeš učiniti jest da još više cijeniš ono sto jesi i sto imaš . Ponekad jednostavno moraš otići da bi se vratio", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Bravo", "Lijepo si ovo rekla, istina je", "Apsolutna istina", "Zato Dane dobro otvori oči", "Odlično rečeno, bravo", "Filter gori", samo su neki od komentara.

Inače, nedavno je s prijateljicom uživala na Filipinima gdje je doživjela jedno neugodno iskustvo koje je prepričala pratiteljima na društvenim mrežama.

"Tučemo se već iz aviona. Prvo jedan koji se derao pa nam je ometao san pa je dobio packu. Ali mu se nije svidjelo jer ipak smo mi žene. A sad smo evo imale okršaj tu sa taksistima", napisala je.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop na izboru za Miss Universe 2008. godine Ana Čop +17 Duje i Ana Čop Celebrity Atraktivna supruga Duje Čopa nekoć je krasila liste najseksi Hrvatica, sudjelovala je u izborima ljepote, a pamtimo je i iz glazbenih spotova!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Leonarda Lončar Nina Badrić 2015. godine - 2 Nina Badrić 2015. godine - 3 +25 Marko Grubnić i Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić pokazala svoju najbolju prijateljicu koju su mnogi usporedili sa Sharon Stone: ''Ona je najvažnija osoba u mom životu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene