Ovo je hit!

Evo zbog koga se Siniša Vuco javio uživo s drugog kraja svijeta: "Glas je zvučao kao moj, ali u jutarnjim satima!"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat - 4 Luciano Plazibat - 2 Luciano Plazibat - 6 Luciano Plazibat - 3 Siniša Vuco Siniša Vuco Luciano Plazibat - 11 Luciano Plazibat - 10 Luciano Plazibat - 5 Luciano Plazibat - 18 +16 Luciano Plazibat - 17 Galerija

Luciano Plazibat se u petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirao u Sinišu Vucu koji mu se zbog toga javio s dalekih Kariba.

Plesač Luciano Plazibat se u petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirao u legendarnog Sinišu Vucu, dok je u prošloj emisiji oborio sve s nogu kao njegov idol Severina.

"Ne mogu reći da je lak zadatak, moram paziti glas. Znam ga, a opet nisam toliko puno upoznat s likom. Jeo sam puno janjetine, pola kile po danu", našalio se Luciano prije nego što je pozornicu izašao kao Vuco i dodao kako je on zapravo jedan emotivac iako se možda tako ne čini.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Celebrity Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

A nakon nastupa uslijedilo je pravo iznenađenje, jer je Lucianov nastup preko videopoziva pratio, ni više ni manje, nego sam Siniša Vuco

"Veliki pozdrav s drugog kraja svijeta, što ću drugo kazat nego dragi, mladi kolega, glas je zvučao kao moj, ali u jutarnjim satima! Ja vas puno pozdravljam i emisiju i dečka iz mog kraja! Želim svima sve najbolje od srca, svima u studiju i u emisiji", pozdravio je sve Vuco koji se javio s egzotične destinacije.

"Kaže iz Splita je, al tamo ne valja pa ode na Maldive", našalio se Enis Bešlagić.

"Tamo ne valja, tamo ide sirotinja, ja sam na Karibima", odgovorio mu je Vuco i sve dobro nasmijao.

"Ja sam ostala bez teksta, u prvoj sezoni kada sam bila jedan od kandidata isto sam dobila Sinišu Vucu i pjesmu "Crna žena". Bila sam u toj jednoj situaciji, ne baš zavidnoj, ali ti si to danas iznio na svoj poseban, energičan način. Vuco je rekao da je zadovoljan, pa tko smo mi da kažemo da nismo", zaključila je Minea.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat - 1 Celebrity Indira se javno obratila našem plesaču koji se transformirao u nju, evo što mu je imala za reći nakon što je zabavio javnost!

"Ovo je zaista bilo, kako si ti pjevao i falšao da kao da je bilo u studiju kad je Vuco snimao, prije miksa. Ali stvarno si s ovim napravio svoju najbolju izvedbu. Stvarno si bio odličan, ubo si!", pohvalio ga je Enis Bešlagić.

"Ovo ti je bio najbolji nastup dosada, ti imaš tu jednu zaraznu energiju, taj tvoj osmijeh i siguran sam da će tvoja energija itekako zarobiti sve one koji nas gledaju", zaključio je Mario Roth.

"Meni je ovo bilo savršeno, iz više razloga, mislim da je ovo među pet-šest najboljih nastupa uopće dosad jer ti si se toliko odmaknuo od sebe, da sam ja mislio kako je to nemoguće, ali pokazao si da je moguće. Čestitam ti na tome!", rekao mu je Goran Navojec.

  1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +35 Renata Končić Minea - 1 Celebrity Minea je u mrežastoj kreaciji bez konkurencije zablistala u hit-showu, a ovaj put ima i malo drugačiju frizuru

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb - 4 Marija Kolb - 5 Marija Kolb - 6 Marija Kolb - 7 +24 Marija Kolb - 2 Celebrity Igor Mešin je zbog naše glumice javno priznao što stvarno misli o Maji Šuput: "Zna ona to!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene