Ma čista petica!

Igor Mešin je zbog naše glumice javno priznao što stvarno misli o Maji Šuput: "Zna ona to!"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb - 4 Marija Kolb - 5 Marija Kolb - 6 Marija Kolb - 7 Marija Kolb - 2 Marija Kolb - 1 Marija Kolb - 8 Marija Kolb - 3 Marija Kolb - 21 Marija Kolb - 20 +18 Marija Kolb - 19 Galerija

Marija Kolb se u petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirala u našu pjevačicu Maju Šuput.

U petoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato prva je na pozornici stigla glumica Marija Kolb s novom transformacijom i to u našu pjevačicu Maju Šuput, a nakon što se u prošloj epizodi transformirala u Dua Lipu.

"Obje su žene, zgodne su, pjevaju, ali ipak Maja tu prednjači jednom vedrinom, energijom. Maju volim jer je hiperaktiva i puna energije, zato što je iskrena i bez dlake na jeziku i to mi se sviđa. Ako ja od toga 70 posto uspijem izvesti, ja ću biti zadovoljna", rekla je Marija prije nastupa i priznala da nije toliko poduzetna poput Maje, ali da bi voljela to promijeniti.

Marija je kao Maja otpjevala pjesmu "Čista petica" i odmah podigla publiku na noge i atmosferu u studiju.

"Maja je najluđa osoba na svijetu koju sam ja upoznao, u pozitivnom smislu naravno i zna Maja da ja to mislim o njoj, a ti si to dobro prenijela", rekao je Mariji odmah nakon nastupa voditelj Igor Mešin koji je s Majom surađivao i dobro ju poznaje.

"Obzirom da pričamo o karakteru ja mogu reći da ni kolegica Kolb nije daleko, zahvaljujem se na nastupu, a o ocjenama ćemo poslije", poručio joj je misteriozno Goran Navojec.

"Donijela si tu Majinu energiju, imaš tu vrckavost njenu, Maja je poznata po tome da ide među narod i ti si digla našu publiku na noge, nas si zabavila, donijela si čistu pozitivu i energiju", zaključila je Minea.

Mario Roth ju je upitao što joj je bio najveći izazov kod transformacije u Maju.

"Kao i inače meni je to bilo pjevanje, slušala sam, pokušavala shvatiti tonove, frljice, riječ po riječ sam prolazila, secirala dok nisam isericala", objasnila mu je Marija.

"Dobila si tu boju, te frljice, čak i izgovor. Ono što se meni kod tebe sviđa je što ti svakom svom zadatku pristupaš ozbiljno i to vidi i publika. Želim se samo još obratiti dragoj kolegici Maji Šuput, ja sam siguran kako će uživati u ovom nastupu", dodao je Mario.

"Bolje je manje nekad nego više. Sad sam baš mislio da si dobro skinula Maju, njen karakter i kako zvučiš, pogodila si sto posto", zaključio je Enis Bešlagić.

  1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea Renata Končić Minea +35 Renata Končić Minea - 1 Celebrity Minea je u mrežastoj kreaciji bez konkurencije zablistala u hit-showu, a ovaj put ima i malo drugačiju frizuru

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Celebrity Evo gdje Kolinda Grabar-Kitarović provodi Uskrs: "Jedno od mjesta na svijetu kojima je najpotrebnije Kristovo svjetlo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene