čekao se njen komentar

Indira se javno obratila našem plesaču koji se transformirao u nju, evo što mu je imala za reći nakon što je zabavio javnost!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat - 1 Luciano Plazibat - 2 Luciano Plazibat - 3 Luciano Plazibat - 4 Luciano Plazibat - 5 Luciano Plazibat - 6 Luciano Plazibat - 7 Luciano Plazibat - 8 Luciano Plazibat - 9 Luciano Plazibat - 10 +12 Luciano Plazibat - 11 Galerija

Indira Levak komentirala je Luciana Plazibata koji se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u nju.

Plesač i influencer Luciano Plazibat u trećoj emisiji showa "Tvoja lice zvuči poznato", transformirao se u Indiru Levak iz vremena kada je ona pjevala u Coloniji i izveo je pjesmu "Plamen od ljubavi".

Baš poput Indire, Luciano je na pozornicu donio vatrenu energiju, a dojmove nakon nastupa podijelio je na svojem profilu na Instagramu.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat Celebrity Naš uspješni plesač i influencer iza sebe ima suradnje s najvećim regionalnim zvijezdama, a sad ga čeka novi izazov: ''Osjećam se kao bačen među vukove, ali kad ću ako ne sad?''

"Ljudi moji koliko je ovo zabavno bilo! Volim Indiru Levak i Coloniju otkad sam čuo za glazbu. Sve šta želim je energiju ove ikone. INDIRA NA STEROIDIMA! Ajme meni neman šta reć samo COLONIAAAAA! Da sam moga poletit, ja bi poletija", napisao je Luciano, a u komentarima mu se javila i Indira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

"Bio je to dobar rad nogu, jer ti si moj plamen od ljubavi", napisala mu je Indira. "Legenda! Volim te puno", odgovorio joj je Luciano, a i ona mu je uzvratila ljubav.

Lucijanov nastup iz publike je pomno pratio i član grupe Colonia Boris Đurđević i to kao gost iznenađenja. 

"Malo izgledaš drugačije, ali pokreti su, to je to! A taman sam mislio da sam vidio sve u životu. I gledam dvojicu koji su kao nas glumili i fakat smo tako bili kao manekeni. Ja zaista nisam kompetentan da govorim kako je ovo izveo, ja čekam što će Indira reći", poručio je Boris, a sada smo i to doznali.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat Celebrity Ovaj video poznatog Hrvata ima više od 2 milijuna pregleda, evo što je toliko zabavilo njegove pratitelje!

Evo i kakvi su bili komentari žirija:

"Ovo je bilo jako zabavno", kazao je Goran Navojec.

"Donio si tu jednu luđačku Indirinu energiju… Mogu ti samo reći bravo", komentirao je Mario Roth.

"Od svih dosad, ova ti je najjača imitacija jer to jesi ti", oduševljeno je izjavio Enis Bešlagić.

"Bio si odličan! Energija je tu", komentirala je Minea i dodala da je ovo zaista bila Lucianova najbolja transformacija.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 1 In Magazin: Haris Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović +13 In Magazin: Haris Džinović - 5 Celebrity Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!  

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene