"Martin se skida"

Ovaj video poznatog Hrvata ima više od 2 milijuna pregleda, evo što je toliko zabavilo njegove pratitelje!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat Luciano Plazibat Luciano Plazibat Luciano Plazibat Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP +20 Luciano Plazibat, TLZP Galerija

Luciano Plazibat je objavio video iz backstagea showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji je postao hit na TikToku.

Plesač i influencer Luciano Plazibat natjecatelj je nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u drugoj emisiji utjelovio je Rickyja Martina.

Na ovoj, kao i na svim ostalim transformacijama u showu, naporno je radio tim stručnih ruku koji su se pobrinuli da Luciano bude fizički što sličniji latino zvijezdi, a on je nakon završetka emisije u backstageu snimio video skidanja maske s lica, koji je postao hit na TikToku.

"Ricky Martin se skida", napisao je Luciano uz video koji je u jednom danu pogledan više od 2 milijuna puta.

@lucianoplazibat Kakva vam je bila 2 epizoda @tlzphr ?? Da cujem😂😂 Ricky Martin odraden💪🏻♥️ #balkan #fyp #tlzp #show #live ♬ original sound - Luciano Plazibat

"Ode Ricky u nepovrat", "Urlam", "Ode faca", "Ricky se raspao", "Vrati to nazad", "Jao", pisali su mu u komentarima pratitelji koje je zabavio video, a mnogi su pohvalili i njegov nastup u emisiji.

Kako je izgledala njegova transformacija u Rickyja Martina, pogledajte u našoj galeriji.

Kakva vam je bila transformacija Lucijana Plazibata u Rickyja Martina?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

 

Luciano je izveo Rickyjevu pjesmu "Vente pa' ca", a evo kako je žiri komentirao njegovu transformaciju.

"Super je bilo, fantastično. Dobro si plesao, dobro si izgledao, izgledaš kao grom. Pogotovo mislim da će se ženski dio publike složit. Ono gdje sam ja doživio male probleme su neki tonovi koje je trebalo malo zabetonirat. Bilo je tu posla, ovo je samo prostor za poboljšanje ubuduće. Ovo je bilo vrlo, vrlo lijepo", rekao mu je Goran Navojec.

"Moram biti iskren Luciano, puno ti bolje ide španjolski nego pjevanje. Ono što je kod tebe evidentno večeras u ovoj emisiji je da si bio puno puno bolji nego prošli put", komentirao je Mario Roth.

"Uglavnom, Luciano, to je bilo, za razliku od prošli put, 50 puta bolje. Ozbiljna koreografija s elementima pjevanja, uspio si iznijet i loše pjevanje", našalio se Enis Bešlagić.

"Luciano, ay, ay, ay. Ja ću ti reći da si zaista imao veliki napredak naspram prošle emisije. Ti si onaj nebrušeni dijamantić koji će tek doći do izražaja kroz ove naredne emisije. Samo strpljivo, ne možete svi zabljesnut na samom početku, ali mislim da si donio ogromne količine šećera za našu publiku večeras. Jako mi se sviđaju ovi bokovi, može jedna lekcija plesa poslije showa", poručila mu je Minea.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat Celebrity Prepoznajete li dječaka sa slike? Danas je naš uspješni plesač kojeg je proslavio Tik Tok!

Luciana smo dosad imali prilike gledati kao plesača u mnogim showovima Nove TV, okušao se i u projektu ''Ples sa zvijezdama'' kao voditelj prijenosa uživo na društvenim mrežama, a uoči početka TLZP-a otkrio nam je kakav je po pitanju pjevanja.

"Auuuf, to mi je najteži teritorij dosad jer iskreno jedino predznanje koje imam je zezancija s prijateljima i imitacija poznatih, tako da se osjećam kao bačen među vukove! Ali kad ću radit ove stvari ako ne sad? Treba svaki dan naučit uživati i raditi stvari van komfora! Takav sam lik", zaključio je Luciano.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Antonija Šola i Mario Regelja Minea i Antonija Šola +25 Antonija Šola kao Minea Celebrity Antonija Šola na Instagramu objavila da joj je Minea ukrala dečka, on je pjevač u našem popularnom bendu: "O sugar, honey dečko moj''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 1 Kate Middleton +25 Kate Middleton i princ William Celebrity Princ William snimljen s Kate prvi put od Božića, fotografije su se pojavile u britanskim medijima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene