Veliki zavodnik

Evo zbog čijih se komplimenata Minea crvenjela pred kamerama: "Mi amor, ay, ay, ay!"

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Minea, Mario Roth, Luciano Plazibat, TLZP Minea, Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat, TLZP +29 Goran Navojec, Luciano Plazibat, TLZP Galerija

Luciano Plazibat se u drugoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato transformirao u Rickyja Martina.

Nakon što je probio led kao Kylie Minogue, u drugoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Luciano Plazibat transformirao se u Rickya Martina.

"Tekst znam, ja pjevam, ali ne znam o čemu pjevam. Čini mi se da mi je ovo lakše nego Kylie jer je ipak muško", rekao je prije nastupa Luciano, koji je u prvoj emisiji završio na zadnjem mjestu.

"Zadnji sam", komentirao je pred kamerama u suzama, pa je pokazao da se šali. "Nisam razočaran, jer sam među sedam ljudi koji baš znaju pjevat, tako da sam ja crna ovca, ali ću se pozlatit s vremenom", istaknuo je Luciano.

Priznao je i kako misli da je mezimac mentorice Martine Tomčić.

"Imam neke povlastice, mogu bit luđi pa me ne tuče", našalio se.

Otkrio je i da kao pobjednicu showa zasad vidi svoju prijateljicu iz djetinjstva Antoniju Doru Pleško.

"Ja i ona se znamo od djetinjstva, družimo se od osnovne škole i kao djeca smo se igrali TLZP-a. Kad je počeo show, mi bi se našli u kvartu i igrali showa, i sad smo skupa u istoj sezoni", ispričao je.

Luciano je izveo Rickyjevu pjesmu "Vente pa' ca", a tijekom nastupa je zaplesao i s Petrom Grašom, odnosno Antonijom Dorom.

Nakon nastupa je nastavio pričati na španjolskom te je uputio i komplimente Minei.

"Minea, mi amor, beautiful mujer", rekao joj je Luciano, a Minea se zacrvenjela.

"Super je bilo, fantastično. Dobro si plesao, dobro si izgledao, izgledaš kao grom. Pogotovo mislim da će se ženski dio publike složit. Ono gdje sam ja doživio male probleme su neki tonovi koje je trebalo malo zabetonirat. Bilo je tu posla, ovo je samo prostor za poboljšanje ubuduće. Ovo je bilo vrlo, vrlo lijepo", komentirao je Goran Navojec.

"Moram biti iskren Luciano, puno ti bolje ide španjolski nego pjevanje. Ono što je kod tebe evidentno večeras u ovoj emisiji je da si bio puno puno bolji nego prošli put", rekao je Mario Roth.

"Uglavnom, Luciano, to je bilo, za razliku od prošli put, 50 puta bolje. Ozbiljna koreografija s elementima pjevanja, uspio si iznijet i loše pjevanje", našalio se Enis Bešlagić.

"Luciano, ay, ay, ay. Ja ću ti reći da si zaista imao veliki napredak naspram prošle emisije. Ti si onaj nebrušeni dijamantić koji će tek doći do izražaja kroz ove naredne emisije. Samo strpljivo, ne možete svi zabljesnut na samom početku, ali mislim da si donio ogromne količine šećera za našu publiku večeras. Jako mi se sviđaju ovi bokovi, može jedna lekcija plesa poslije showa", zaključila je Minea.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević, TLZP - 11 Alen Bičević, TLZP - 8 Martina Tomčić, TLZP Alen Bičević, TLZP - 1 +31 Alen Bičević, TLZP - 2 Celebrity Zbog Aleksandre Prijović od 190 cm, neki bi voljeli izbjeći mračne ulice: "Ja ovo još nisam nikad vidio, volio bih da je tako i ostalo"

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea - 3 Minea - 4 Minea - 5 Minea - 6 +34 Minea i Antonija Šola Celebrity Crvena mini haljina savršeno je istaknula Mineinu nikad vitkiju figuru, poznato je i kako je izgubila čak 20 kila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene