Gledamo ga u hit-showu!

Prepoznajete li dječaka sa slike? Danas je naš uspješni plesač kojeg je proslavio Tik Tok!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Minea i Goran Navojec Minea i Goran Navojec Luciano Plazibat Luciano Plazibat Luciano Plazibat Luciano Plazibat Luciano Plazibat - 12 Luciano Plazibat - 13 Luciano Plazibat - 11 Luciano Plazibat - 10 +20 Luciano Plazibat - 9 Galerija

Luciano Plazibat naš je plesač koji se može pohvaliti uspješnom plesačkom karijerom, ali i onom uspješnog influencera s desecima tisuća pratitelja na društvenim mrežama, a kojeg gledamo u osmoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

"Sve je počelo snimanjem plesnih videa, a kako je TikTok počeo rasti, postao sam više viđen. Mislim da ja, a ni publika ne voli riječ influencer i misle da sam neradnik, ali svi smo mi ljudi i živimo na sto načina, a ne postoji loš način", zaključio je 25-godišnji Luciano.

Luciano je u djetinjstvu bio bucmasti dječak, čega se prisjetio i pred kamerama prije nastupa.

"Kad sam bio mali, bio sam debelo dijete i kao pretio znao sam da ne mogu igrati na fizički izgled, pa sam karakterno dolazio do izražaja. Uvijek sam bio klaun, radio nastupe kod kuće, zabavljač. Postoji emotivni Luci, tužni Luci, kad dođem doma i sam sam u svoja četiri zida skidam masku i izađe taj drugi Luciano tužni. Znam se dobro isplakat", priznao je.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško na rubu suza uoči spektakularnog nastupa u hit-showu: ''Nije me bilo jer sam imala tragediju u obitelji...''

U showu se želi dobro zabaviti i nada se da će publika imati razumijevanja jer nikada u životu nije pjevao i dodaje kako ne zna pjevati, a za dobar show spreman je na sve. U prvoj emisiji gljiva mu je dodijelila transformaciju u pjevačku divu Kylie Minogue, koju inače sam prati i voli njezin rad.

"Nisam znao tko je ušao na scenu, kontam Karleuša! Vidi se da si istreniran, fizički sposoban i ja dalje ne želim komentirati. Kylie bila si i previše", zaključio je Enis.

"Ovo je bila Kylie na steroidima, asteroidima! Ja znam da je Luciano plesač prve klase, nastupao je na Eurosongu, sa Severinom, na Supertalentu. Ja ću samo reći da si bio izvrstan i zabavan", dodao je Mario Roth.

Pogledaji ovo Renata Končić Minea - 2 Celebrity Minea u ružičastom izdanju oborila sve s nogu već u prvoj emisiji showa Tvoje lice zvuči poznato, pogledajte haljinu u kojoj je sve očarala!

"Mene si čak uspio rasplakati jer ja kad se smijem, onda i plačem, ali to su suze radosnice. Kylie je džepna venerica, a ti si sve samo to ne. Sve ti to jako dobro stoji i jedva čekam da te vidim van kostima, a ono što je fascinantno je da si skinuo ženske pokrete koje ni ja ne bih mogla otplesati kao žena. Sve si nas jako dobro nasmijao", zaključila je Minea.

"Mene je Kylie, ne samo zabavila i ugodno iznenadila nego na momente i preplašila", priznao je Goran Navojec.

Pogledaji ovo Kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato sakrili se iza maski voditelja Nove TV Celebrity Ma tko se to sakrio iza maske naših voditelja Valentine Baus i Dine Goleša? ''To kako su se oni transformirali, ma nevjerojatno!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth u showu Story Supernova In Magazin: Mario Roth In Magazin: Mario Roth - 4 In Magazin: Mario Roth - 1 +23 In Magazin: Mario Roth - 3 Celebrity Sjećate li se našeg miljenika žena iz prvog hrvatskog talent showa? Tada je još imao kosu: "Bio sam vrlo mlad, imao sam svega 22 godine!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene