Znaju se od prije

Severina poslala poruku našem plesaču koji ju je utjelovio, ispunila mu je želju koju je priznao prije nastupa!

Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 DNEVNIK.hr 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat i Severina - 3 Luciano Plazibat i Severina - 1 Luciano Plazibat i Severina - 2 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 8 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 7 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 3 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 2 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 42 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 41 +20 Luciano Plazibat kao Severina, TLZP - 40 Galerija

Severina se javila našem plesaču Lucianu Plazibatu koji ju je utjelovio u posljednjoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', evo što mu je rekla.

Pjevačica Severina poslala je poruku našem plesaču i kandidatu ovogodišnje sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' Lucianu Plazibatu.

Pogledaji ovo Rođendan Alena Bičevića u TLZP Celebrity Dvostruko slavlje u našem popularnom showu, pobjednik nije ni slutio kakvo mu se iznenađenje još sprema!

Luciano je Severinu utjelovio u posljednjoj epizodi showa, a ona na ovu nevjerojatnu transformaciju nije ostala ravnodušna.

''Isti si, bravo!'' napisala mu je uz emotikone koji plaču od smijeha i srce.

''Volim te puno, puno! Sve znaš'', napisao joj je Luciano na što mu je odgovorila: ''I ja tebe mili''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luciano Plazibat (@lucianoplazibat)

"Sevka je meni kroz život uvijek bila prisutna. Ja sam nju vidio uživo bar 15 puta. Počeo sam plesat zbog njenih pjesama, prvi odlazak na koncert ikad mi je bio njen na rivi. Ja sam se zaljubio, došao doma, učio cijelu koreografiju i mater mi je spržila CD sa samo dvije pjesme - 'Mili moj' i 'Moja Štikla', i to se slušalo cijeli dan", ispričao je Luciano u najavi prije nastupa.

"Ovim nastupom želim samo da mi se Severina javi i to mi je jedino bitno. Sevka, gledaj!", poručio je, a to mu se i ostvarilo.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat - 1 Celebrity Indira se javno obratila našem plesaču koji se transformirao u nju, evo što mu je imala za reći nakon što je zabavio javnost!

U prve tri epizode Luciano je utjelovio Kylie Minogue, Indiru i Rickyja Martina, a nastup u kojem je glumio Indiru gledao je i njen bivši kolega iz Colonije Boris Đurđević.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 16 Josipa Lisac - 14 Josipa Lisac - 13 Josipa Lisac - 12 +26 Josipa Lisac - 11 Celebrity Josipa Lisac umjesto mikrofona u ruke je uzela vrtne grablje, a njen prijatelj pokazao je kako se snašla u ulozi koja nimalo ne sliči njenom poslu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 9 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 1 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 7 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 4 +25 Rođendanska proslava Blooma Tatarinova - 6 Celebrity Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene