veselo do samog kraja

Dvostruko slavlje u našem popularnom showu, pobjednik nije ni slutio kakvo mu se iznenađenje još sprema!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Rođendan Alena Bičevića u TLZP Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 1 Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 2 +19 Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 3 Galerija

Alen Bičević pobijedio je u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato", a imao je još jedan razlog za slavlje.

Pjevač grupe Joy Alen Bičević je u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" imao je više razloga za slavlje.

Uz to što je kao Gabi Novak odnio pobjedu u emisiji, to se dogodilo točno na njegov rođendan, što je otkrio Igor Mešin.

Zatim su mu svi u studiju zapjevali rođendansku pjesmu, a Alena su preplavile emocije.

"Hvala svima što ste došli na moj 86. rođendan", poručio je Alen, koji je još ostao u liku Gabi Novak, a uslijedio je i njegov pobjednički nastup.

Inače, Bičević je izveo pjesmu "Pamtim samo sretne dane", a svojim nastupom ostavio je sve u studiju u nevjerici i šoku.

"Pa, je li ovo moguće?" pitala se Minea, koja se popela na pozornicu zagrliti Alena nakon nastupa, a zatim mu se i naklonila.

"Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govoriti, čuli ste reakciju publike, vidjeli ste Mineinu reakciju. Ja ti samo mogu čestitati, mogu ti zahvaliti. Meni je ovo bilo briljantno", komentirao je Goran Navojec.

"Dragi moj Alene, kada pjevač uistinu osjeti i doživi o čemu se radi u pjesmi i u svakoj noti, onda će i te riječi pjesme i cijeli performans odzvanjati istinito", rekao je Mario Roth.

"Kad doživiš ovakvo nešto, da transformacija, imitacija, pjesma i glas budu sve jedno, onda ti ne može biti svejedno", dosjetljivo je zaključio Enis Bešlagić.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP +30 Mario Roth, Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Celebrity Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, TLZP - 10 Minea, TLZP - 4 Minea, TLZP - 5 Minea, TLZP - 6 +34 Minea, TLZP - 7 Celebrity Baš kad smo pomislili da Minea ne može biti ljepša, ona nas je razuvjerila u svojem najglamuroznijem izdanju dosad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene