"Majke mi, Škoro!"

Kako je Lepa Mia postala Škoro iz centrifuge? ''Mislim da će Miroslavu biti jako drago kad ovo vidi, probudila si slavonsku stranu!''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mario Roth, Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Minea i Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP Mia Negovetić, TLZP Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP - 1 Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP - 2 Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP - 3 +24 Mia Negovetić kao Miroslav Škoro, TLZP - 4 Galerija

Mia Negovetić se u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Miroslava Škoru.

Nakon što je zbog transformacije u Lepu Brenu postala Lepa Mia, u četvrtoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Mia Negovetić transformirala se u Miroslava Škoru.

"Ne znam koja je poveznica, ali neka. Nije da nisam fan, kroz život sam znala tko je, ali da sam ga slušala... Ja sam više onako alternativa. Ja fakat podržavam to, nemam ništa protiv toga, ali jednostavno nije moj stil", priznala je Mia prije nastupa.

"Nemam pojma kakav ću Škoro bit, ali se nadam da ću bar donijet taj duh!" dodala je.

Pogledaji ovo Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Celebrity Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

Mia je izvela Škorinu pjesmu "Moja Juliška", a čim je izašla na pozornicu žiri je prasnuo u smijeh.

"Majke mi, Škoro!" komentirao je Enis Bešlagić, a Minea se odmah rasplesala.

"Ja sam nekidan svoju omiljeni duksericu stavio na 90 i onda sam je stavio na centrifugu na 1400 obrtaja. Evo tako ti meni izgledaš večeras, znači Škoro iz centrifuge, Škoro na 90!" komentirao je Mario Roth, pa je dodao: "Malo mi je falio taj moment Škore, on ima taj jedan svoj čudnovati šarm."

Onda ga je prekinula Minea koja se nije složila s njim, na što je Bešlagić šaljivo dobacio: "Evo što radi Škoro, podijelio je Hrvatsku!"

Pogledaji ovo Mia Negovetić, TLZP - 12 Celebrity Pogledajte trenutak kad su našoj mladoj pjevačici usred nastupa ispali zubi, komentari na ovaj prizor su urnebesni!

"Ja sam siguran da će moj prijatelj Miro ovo večeras gledati i da će mu biti jako drago. Bila si jako zabavna, probudila si ovu moju slavonsku stranu i hvala ti na tome", zaključio je Roth kad je ponovno došao do riječi.

"Bilo je jako, jako zanimljivo i trebat će mi jedno vrijeme da to procesuiram i onda numeriziram", kratak je bio Goran Navojec.

"Ovo što si večeras donijela je itekako bila Škorina energija, ja sam je osjetila od prvog do zadnjeg takta. Dakle, uopće se ne slažem s Marijom. Maska je super, ti si to donijela super i evo od mene jedan veliki aplauz", nahvalila ju je Minea.

Pogledaji ovo Mia Negovetić Celebrity Iz slatke djevojčice odrasla je u prekrasnu mladu ženu: ''Taj trenutak je potvrdio da se time želim baviti u budućnosti''

"Škoro uopće nema energiju, otkud vam to?" opet se našalio Enis. "Škoro ubode hit, on ima šarma i duhovit je. Meni je stvarno fascinantna maska, ovo je meni Škoro ljudi moji, i ona je sva u Škori. Bravo Škoro!" zaključio je Enis.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat kao Severina, TLZP Luciano Plazibat, TLZP - 4 Luciano Plazibat, TLZP - 1 Roditelji Luciana Plazibata - 1 +30 Roditelji Luciana Plazibata - 2 Celebrity Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Minea, TLZP - 10 Minea, TLZP - 4 Minea, TLZP - 5 Minea, TLZP - 6 +34 Minea, TLZP - 7 Celebrity Baš kad smo pomislili da Minea ne može biti ljepša, ona nas je razuvjerila u svojem najglamuroznijem izdanju dosad!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene