''malo izgledaš drugačije, ali...''

Član naše kultne grupe ove prizore nije mogao propustiti, evo kako je reagirao: "Kad sam mislio da sam sve vidio u životu..."

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat - 3 Luciano Plazibat - 5 Luciano Plazibat - 1 Boris Đurđević Boris Đurđević Luciano Plazibat i Boris Đurđević Goran Navojec, Minea, Mario Roth i Enis Bešlagić Enis Bešlagić Luciano Plazibat - 18 Luciano Plazibat - 17 +15 Luciano Plazibat - 16 Galerija

Luciano Plazibat se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Indiru Levak.

Plesač Luciano Plazibat se u trećoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u pjevačicu Indiru Levak i to iz vremena dok je bila dio grupe Colonia čemu se zapravo posebno razveselio.

"Sretan sam jer je ona žena na čijih sam koncerata bio najviše! Kada sam bio mali i kada sam počeo pratiti hrvatsku scenu, ona je bila žena koja je toliko plijenila energijom gdje god se pojavila. Stvarno, imam njezine sve cd-ove njezine, primjerak ploče", priznao je Luciano kao Indirin veliki obožavatelj.

A Lucijanov nastup iz publike je pomno pratio i član grupe Colonia Boris Đurđević i to kao gost iznenađenja.

"Malo izgledaš drugačije, ali pokreti su, to je to! A taman sam mislio da sam vidio sve u životu. I gledam dvojicu koji su kao nas glumili i fakat smo tako bili kao manekeni. Ja zaista nisam kompetentan da govorim kako je ovo izveo, ja čekam što će Indira reći", poručio je Boris kojem je Luciano kao Indira pohitao u zagrljaj.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat Celebrity Ovaj video poznatog Hrvata ima više od 2 milijuna pregleda, evo što je toliko zabavilo njegove pratitelje!

"Prije svega, ovo je bilo jako zabavno. Na trenutke si je zaista dočarao, moram priznati da je to bilo više u govoru koji si razdvajao od pjevačkog dijela, i tu si bio jako super i blizu, u drugim stvarima malo dalje", priznao je Goran Navojec.

"Donio si tu jednu luđačku Indirinu energiju i ljudi misle da je ona takva samo na pozornici, ali je i privatno. I mogu ti reći samo bravo", dodao je Mario Roth.

"Od svih dosad, ova ti je najjača! Jer to jesi ti, vidi se da uživaš u svakom trenutku. Svaka čast, bio si odličan", pohvalio ga je Enis Bešlagić, a Luciano je potom pokazao i nekoliko zavidnih poteza iz teretane, otkrivši da je njegov trener Miro Levak, inače Indirin suprug.

Pogledaji ovo Minea, Luciano Plazibat, TLZP Celebrity Evo zbog čijih se komplimenata Minea crvenjela pred kamerama: "Mi amor, ay, ay, ay!"

"Upravo nam je toga trebalo danas u emisiji, bio si odličan, energija je tu. Složit ću se s Enisom, ovo je bila tvoja najbolja transformacija", rekla mu je Minea.

"Volim te, Indira!", uzviknuo je Luciano na kraju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Mia Negovetić - 7 Mia Negovetić i Antonia Dora Pleško Mia Negovetić - 1 +10 Antonia Dora Pleško i Antonija Šola Celebrity Poslušajte kako megahit Lepe Brene zvuči na engleskom, ovu verziju u izvedbi Mije i Antonije ne želite propustiti!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić - 9 Mia Negovetić - 8 Mia Negovetić - 6 Enis Bešlagić +35 Mario Roth i Enis Bešlagić Celebrity Zbog Lepe Brene zaiskrilo između Enisa Bešlagića i Mije Negovetić: "Ne, moj deda Milutin sluša! Koga foliraš?"

 

Za usporedbu, ovo je video na temelju kojeg je napravljen ovaj nastup.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene