Geni su to!

Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško - 2 +19 Antonia Dora Pleško - 1 Galerija

Antonia Dora Pleško objavila je na TikToku fotografiju svojih roditelja i ganula pratitelje.

Pjevačica Antonia Dora Pleško koju trenutačno gledamo i kao jednu od natjecateljica hit-showa "Tvoje lice zvuči poznato" sa svojim je pratiteljima na TikTok profilu podijelila fotografiju svojih roditelja iz mlađih dana.

Točnije, objavila je fotografiju s njihova vjenčanja, a onda i svoju.

"Mama ista Marion Cotillard", "Mamina faca, tata coloring", "Ti si najbolje od jednog i od drugog", "Ljubav", "Prelijepa", "Ajmeeee", komentirali su njezini pratitelji.

Na komentar kome više nalikuje, Antonia Dora je odgovorila: "Zapravo ličim puno više na tatu kad se nasmijem".

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško - 1 Celebrity Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Inače Dora je u posljednje dvije godine doživjela dvije obiteljske tragedije o čemu je progovorila u prvoj emisiji nove sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

"Nije me bilo zadnje dvije godine jer sam imala tragediju u obitelji. Prvo mi je umro stric, a on je uvijek bio tu za mene. I nekako kad je krenulo na bolje, izgubila sam tatu. Mislila sam da je to kraj, ali nije. Tata je uvijek govorio da bi baš ja trebala biti u ''Tvoje lice zvuči poznato'' jer baš na njega imam dar za imitaciju i sigurna sam da su i on i stric sretni i ponosni i da me gledaju u svakom trenutku", ispričala je tada Antonia na rubu suza.

  Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Celebrity Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Domaća javnost je mladu pjevačicu prvi put upoznala prije 15 godina kada je nastupila u showu "Supertalent", kada joj je bilo svega 11 godina, a već tada je sve osvojila svojim talentom.

"Prije 15 godina smo bili zajedno dok si nastupila u Supertalentu, tada si imala 11 godina. I od tada do danas stoji jedno čudo od djeteta koje se realiziralo", prisjetio se Enis Bešlagić dok je komentirao Antonijin prvi nastup i transformaciju u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s obitelji Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin +25 Stjepan Vukadin Celebrity Omiljeni chef Vuki dočekao suprugu i tek rođenu kćerkicu kod kuće, fotografije koje je objavio sve su raznježile!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene