"Dobrodošla, anđele naš mali"

Omiljeni chef Vuki dočekao suprugu i tek rođenu kćerkicu kod kuće, fotografije koje je objavio sve su raznježile!

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin s obitelji Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin - 1 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 12 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 13 +19 Stjepan i Katarina Vukadin Galerija

Stjepan Vukadin objavio je na Instagramu fotografije novorođene kćeri i supruge Katarine koje su došle kući iz rodilišta.

Kulinarski chef i član žirija showa "MasterChef" Stjepan Vukadin prije nekoliko je dana dobio drugo dijete, predivnu djevojčicu, a koja je sada iz rodilišta stigla kući.

Stjepan je pokazao svojim pratiteljima na Instagramu kako je dočekao suprugu Katarinu i malenu te kako se njihov stariji sin Gabriel već odlično snašao u ulozi velikog brata.

"Dobrodošla anđele naš mali. Dok te truju sile zla, Znaj da čuvat’ ću te ja i slični meni. Moja ljubav bit’ ćeš ti, naša ljubav bit’ ćeš ti. Samo kreni, rasti i cvitaj", napisao je Stjepan uz fotografije koje su sve raznježile.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stjepan Vukadin♥🔪♥ (@chef_vuki)

"Slatkica. Nek je čuvaju anđeli dragi", "Čestitke još jednom ponosnim roditeljima i velikom bratu", "Preslatko jojjj, iskrena čestitka roditeljima", "Čestitke obitelji", "Ljubavi slatke male", "Božji blagoslov bebici i cijeloj obitelji", komentirali su njegovi pratitelji.

Stjepan je nedavno u priči na Instagramu objavio fotografiju tek rođene reći i tako potvrdio dolazak prinove u obitelj, no njezino ime zasad nisu otkrili.

"Hvala ti, dragi Bože. 8. 4. 2024., 16:55", napisao je uz fotografiju.

On i supruga vijest da im stiže druga beba podijelili su na sam Božić prošle godine. Uz prekrasne fotografije u blagdanskom raspoloženju otkrili su da čekaju prinovu. Stjepan rijetko pokazuje suprugu na društvenim mrežama, ali zato često objavljuje fotografije sinčića Gabriela, kojeg njegovi pratitelji obožavaju.

Gabriel i neodoljivo nalikuje tati, a osim izgleda od njega naslijedio i ljubav prema kuhanju.

"Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete, pretpostavljam. Za drugi rođendan poželio je tavu i poklopac. Trebam li što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTubeu gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo kuda će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako za mene već sad jest", ispričao nam je Stjepan jednom prilikom.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina u Zadru - 35 +30 Severina Celebrity Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene