Vratila se točno gdje je počela

Tajči stigla u Hrvatsku pa se pohvalila fotkom s našom mladom senzacijom: "Pjevanje s njim je poseban gušt!"

Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči, Martin Kosovec, Ante Gelo i Branimir Mihaljević Tatjana Cameron Tajči i Martin Kosovec Tajči i sinovi - 2 Tajči i sinovi - 1 Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Chriztel Renae Aceveda i Tajči Tajči Tajči Tajči +20 Tatjana Cameron Tajči - 3 Galerija

Tatjana Cameron Tajči objavila je na Instagramu fotografiju s mladim pjevačem Martinom Kosovcem i pohvalila ga.

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči stigla je u Zagreb iz svog doma u SAD-u, a na svom se profilu na Instagramu pohvalila fotografijom na kojoj pozira s mladim pjevačem Martinom Kosovcem te glazbenicima Antom Gelom i Branimirom Mihaljevićem.

"Jako sam zahvalna na ovome - na toliko razina... Koje 24-satno putovanje od Nashvillea? Lol (otišla sam ravno od kuće u TN na poslovni sastanak u Zagrebu i probu za nastup ovog petka). Velika je radost raditi s ovim nevjerojatnim glazbenicima i mojim prijateljima. Hvala Ante Gelo i Branimir Mihaljević na pozivu za ZagrebaČki festival gdje je 1987. počela moja profesionalna glazbena karijera. A pjevanje s Martinom Kosovcem je poseban gušt!", napisala je Tajči uz njihovu fotografiju.

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Celebrity Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

Tajči sa svojim pratiteljima na Instagramu često dijeli trenutke iz privatnog života, a ovih je dana imala veliki razlog za slavlje, a u pitanju su njezini sinovi. Naime, oni su se prijavili za hrvatsko državljanstvo u Hrvatskoj bratskoj zajednici u Pittsburghu.

"Dio postupka podnošenja zahtjeva za hrvatsko državljanstvo je i navođenje zašto se podnositelj zahtjeva osjeća pripadnicima hrvatskog naroda. Čitajući izjave svojih sinova (i motivacijska pisma), osjećala sam se tako ponosnom kako smo ih moj pokojni suprug (koji nije Hrvat) i ja odgojili i što su im moja hrvatska zajednica, prijatelji i obitelj uzorirali - ljubav prema kulturi, glazbi, hrana, okupljanja, zajednica, lijepi (i tvrdi) dijalekti i jezik, ples i slavljenje života, poštovanje povijesti, inovativni i kreativni duh, ljubav prema obitelji, znatiželja i hrabrost da svijet učinimo boljim mjestom", napisala je Tajči.

"Pripadanje nije nešto što možemo prisiliti ili očekivati ​​da se dogodi. Ali može se njegovati kroz neosuđivačku ljubav, prihvaćanje i onu dobrodošlicu raširenih ruku koja ne pita zašto nisi došao ranije, već snažno grli i kaže tako sam sretan što si ovdje. Njegujmo pripadnost jedni drugima. To je najbolji dar ikada", dodala je.

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Celebrity Tajči se pohvalila se velikom odlukom svojih sinova, na koje ne može biti ponosnija: "To je najbolji dar ikada!"

Tajči s pokojnim suprugom Matthewom ima tri sina - Dantea, Evana i Blaisa. Matthew je preminuo od karcinoma u dobi od 46 godina 2017. godine. Tajči je pokojnog supruga upoznala u Americi, gdje je odselila početkom 90-ih. Danas s trojicom sinova živi u Nashvilleu i ima bend s kojim izvodi duhovnu glazbu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 7 Ella Dvornik - 6 +30 Ella Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola Antonija Šola, TLZP Antonija Šola Antonija Šola - 17 +31 Antonija Šola - 3 Celebrity Ljudi se čude koliko Antonija Šola stvarno ima godina: "Ostala u 2005. godini, žena ne stari!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene