"Bravo mama!"

Tajči se pohvalila se velikom odlukom svojih sinova, na koje ne može biti ponosnija: "To je najbolji dar ikada!"

Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Tatjana Cameron Tajči Tajči - 1 Tajči - 5 Tajči Tajči Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči - 9 Tatjana Cameron Tajči - 3 +19 Tatjana Cameron Tajči - 5 Galerija

Tatjana Cameron Tajči otkrila je na društvenim mrežama da su njezini sinovi podnijeli zahtjev za hrvatsko državljanstvo.

Jedna od nekoć naših najvećih glazbenih zvijezda, pjevačica Tatjana Cameron Tajči, već dugi niz godina živi u Americi, gdje je izgradila i obitelj, a sada se pohvalila velikom odlukom svojih sinova.

Ponosna majka na svojem je profilu na Instagramu otkrila je da su se 23-godišnji Dante i 22-godišnji Evan, koje je dobila s pokojnim suprugom Matthewom Shaneom Cameronom, odlučili prijaviti za hrvatsko državljanstvo.

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Celebrity Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

"Dio postupka podnošenja zahtjeva za hrvatsko državljanstvo je i navođenje zašto se podnositelj zahtjeva osjeća pripadnikom hrvatskog naroda. Čitajući izjave svojih sinova (i motivacijska pisma), osjećala sam se tako ponosnom kako smo ih moj pokojni suprug (koji nije Hrvat) i ja odgojili i što su ih moja hrvatska zajednica, prijatelji i obitelj naučili kao uzori - ljubav prema kulturi, glazbi, hrana, okupljanja, zajednica, lijepi (i tvrdi) dijalekti i jezik, ples i slavljenje života, poštovanje povijesti, inovativni i kreativni duh, ljubav prema obitelji, znatiželja i hrabrost da svijet učinimo boljim mjestom", napisala je Tajči uz fotografije sa sinovima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

"Pripadanje nije nešto što možemo nametnuti ili očekivati da se dogodi. Ali može se njegovati kroz ljubav bez osuda, prihvaćanje i onu dobrodošlicu raširenih ruku koja ne pita zašto nisi došao ranije, već snažno grli i kaže tako sam sretan što si ovdje. Njegujmo pripadnost jedni drugima. To je najbolji dar ikada! Bonus dar koji dolazi s postupkom prijave za državljanstvo: zabavan put do našeg konzularnog ureda i provođenje vremena zajedno. Baš se jako puno volim družiti sa svojim sinovima", istaknula je, a otkrila je i da je će i njezin najmlađi sin aplicirati za hrvatsko državljanstvo.

"Blais je sljedeći (kako još nema 21 godinu, s njim će proces biti drugačiji)", napisala je Tajči.

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči - 7 Zanimljivosti Tajči pokazala majku za koju mnogi ne znaju kako izgleda, a evo i koji je povod za to imala: "Ti si najljepši dar na svijetu"

"Bravo mama", "Čestitke", "Super potez", "Tko treba" pisali su joj u komentarima oduševljeni pratitelji iz Hrvatske. 

Podsjetimo, Tajčin suprug i otac njezinih sinova preminuo je od karcinoma 2017. u dobi od 46 godina, a ona ga se često prisjeća na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal - 4 Rafael Nadal - 1 Rafael Nadal - 3 Rafael Nadal - 2 +25 Rafael Nadal - 9 Nekad i sad Teniski as ženama je nekad bio dodatni razlog za gledanje mečeva, njegove najnovije fotografije zato su sve pomalo iznenadile

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene