izgleda puno starije

Teniski as ženama je nekad bio dodatni razlog za gledanje mečeva, njegove najnovije fotografije zato su sve pomalo iznenadile

Rafael Nadal - 5 Rafael Nadal - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal - 4 Rafael Nadal - 1 Rafael Nadal - 3 Rafael Nadal - 2 Rafael Nadal - 9 Rafael Nadal - 8 Rafael Nadal - 10 Rafael Nadal - 9 Rafael Nadal - 8 Rafael Nadal - 7 +19 Rafael Nadal - 6 Galerija

Rafael Nadal u počecima svoje karijere bio je jedan od najzgodnijih sportaša svijeta, no s godinama se i on promijenio.

Rafael Nadal jedno je od najpoznatijih imena u svijetu sporta i tenisa, a svoju karijeru započeo je još prije dvadesetak godina.

U tim vremenima Rafael je bio jedan od razloga zbog kojih se tenis gledao na televiziji, a svoje je mišiće redovno isticao u majicama bez rukava. Ponekad je zaigrao čak i bez majice, a pozornost je privlačio i duljom kosom koju je od padanja na lice zadržavao trakom.

Pogledaji ovo Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 1 Celebrity Uspješni svjetski tenisač uživa na ljetovanju, njegova supruga ponosno isticala već poveći trudnički trbuh

No njegov izgled danas puno je drugačiji. 37-godišnji Nadal i dalje se može pohvaliti vitkom figurom, no njegova kosa više nije nimalo gusta kao prije te je proćelav, a na društvenim mrežama često je tema i zbog pomalo isušena i ukočena lica  zbog kojeg bi mnogi pomislili da je puno stariji.

Kako vam Rafael izgleda danas?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Rafaelu u posljednje vrijeme ne ide ni u tenisu zbog ozljeda, no od voljenog sporta i dalje se ne želi umiroviti.

Pogledaji ovo María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Već odavno je objasnila zbog čega se nikada ne pojavljuje u javnosti s poznatim suprugom, a evo i zašto je sada napravila iznimku

Inače, 2019. godine oženio se s Mery Xiscom Perello, a 2022. godine rodio im se sinčić. Prije braka u vezi su bili 14 godina, a dolaze iz istog grada Mallorce.

Oboje su tajanstveni i ne vole se hvaliti svojim lagodnim životom. Mery čak i ne putuje na mečeve s Nadalom jer, kako je jednom izjavila, to ne bi bilo dobro za njega ni nju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 14 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 15 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 +25 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Celebrity Bio je najpoželjniji neženja, a onda mu je srce osvojila tajanstvena plavuša, sad su podijelili i divne novosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene