Slavni vještac

Bio je najpoželjniji neženja, a onda mu je srce osvojila tajanstvena plavuša, sad su podijelili i divne novosti!

Henry Cavill - 1 Henry Cavill - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 14 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 15 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 1 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 6 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 5 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 11 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 12 +19 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 13 Galerija

Jedan od najzgodnijih glumaca na svijetu Henry Cavill čeka dijete s tajanstvenom partnericom Natalie Viscuso.

Glumac Henry Cavill, poznat po ulogama u ''Supermanu'' i ''The Witcheru'', otkrio je da očekuje svoje prvo dijete s djevojkom Natalie Viscuso.

Radosnu vijest potvrdio je na premijeri filma ''The Ministry of Ungentlemanly Warfare''.

''Jako sam uzbuđen zbog toga. Natalie i ja smo jako, jako uzbuđeni!'', rekao je glumac za Access Hollywood.

Pogledaji ovo Foto: Universal Pictures Preporuke Ekskluzivni intervju s holivudskom zvijezdom Henryjem Cavillom: ''Znam da ideja zvuči ludo, ali vjeruj mi…''

Natalie i Henry u vezi su od 2021. godine, a šuškanja o ljubavi potvrdili su zajedničkom fotografijom na Instagramu iste godine.

Na crvenom su se tepihu prvi put pojavili u listopadu 2022. godine na premijeri filma "Enola Holmes 2", no malo tko zna tko je zapravo samozatajna Natalie.

Pogledaji ovo Henry Cavill, The Witcher Preporuke Evo što novu sezonu The Witchera razlikuje od prve dvije, Cavill je odličan, ali nešto je ipak zbunjujuće!

Prvi put privukla je pozornost javnosti kada se pojavila u prvoj sezoni MTV-jeve emisije "My Super Sweet 16" davne 2005. godine. Otad se nije isticala u javnosti, ali uspjela je u tajnosti osvojiti srce muškarca kojeg su donedavno nazivali najpoželjnijim neženjom u svijetu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 9 Zlatan Ibrahimović - 8 Zlatan Ibrahimović - 12 Zlatan Ibrahimović - 7 +28 Zlatan Ibrahimović - 10 Nekad i sad Prepoznajete li mladića na fotografiji? Od ovih prizora prošle su 24 godine, a mi na prvu nismo pogodili o kome je riječ!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene