uvijek provokativna

Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

Borna Kotromanić Borna Kotromanić Darko Tomas/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Poznati na špici: Borna Kotromanić Poznati na špici: Borna Kotromanić +19 In Magazin: Borna Kotromanić Galerija

Borna Kotromanić u još jednom provokativnom izdanju u nizu ukrala je pozornost na slavljeničkoj reviji brenda ELFS u Zagrebu.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, dizajneri brenda ELFS, okupili su brojna poznata lica na slavljeničkoj reviji u Zagrebu povodom 20 godina postojanja.

Među okupljenima se posebno istaknula Borna Kotromanić, koja je za tu prigodu odabrala još jedno provokativno izdanje u nizu. Borna je nosila bijelo-plavu prugastu košulju koju je zakopčala do grla i dodala joj kravatu, a donji dio njezina outfita bio je znatno oskudniji i izazovniji jer je kombinirala vruće hlačice, čarape u stilu haltera i cipele s visokom petom.

Borna je svoj stajling ponosno pokazala iz svih uglova, a fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Borna Kotromanić inMagazin Borna Kotromanić nadmašila samu sebe: Ma je li to ona na reviju Roberta Severa došla u donjem rublju?

Inače, Kotromanić je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić ima još i sina Rafaela, kojeg je dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Borna je u lipnju prošle godine postala i baka. Naime, njezin sin Luka dobio je sina, kojem je također dao ima Luka.

"Pa, možda ja jesam malo ovako specifična baka, koja je još uvijek aktivna sa svojim životom. Ja smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece. Nažalost, moji roditelji nisu bili prisutni u mom životu i mene su odgajali djed i baka, ali mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja iskreno svim novim generacijama djece želim da imaju roditelje koji će se zaista njima baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis", rekla je za IN magazin.

Pogledaji ovo Borna Kotromanić - 3 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica na reviji se pojavila bez očitog detalja na sebi, a sve je otkrila skupa prozirna haljina!

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama nakon razvoda od Rajića.

"Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja sam, evo, isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju", ispričala je ranije Borna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Antonije Dore Pleško Antonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško - 3 Antonia Dora Pleško +25 Antonia Dora Pleško Celebrity Antonia Dora Pleško pokazala neprežaljenog oca i svoju lijepu majku, usporedili je s jednom od najljepših žena svijeta!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Seger Ibrahimović - 3 Vincent Seger Ibrahimović - 2 Vincent Seger Ibrahimović - 4 Vincent Seger Ibrahimović - 1 +29 Vincent Seger Ibrahimović - 5 Celebrity Ibrahimović ne može biti sretniji: Njegov mlađi sin krenuo je tatinim stopama, a osim Zlatanova nosi još jedno prezime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene