Raskomotila se

Jedna od najbogatijih Hrvatica na reviji se pojavila bez očitog detalja na sebi, a sve je otkrila skupa prozirna haljina!

Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 3 Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Poznati na špici: Borna Kotromanić Poznati na špici: Borna Kotromanić In Magazin: Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 6 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 1 +19 Borna Kotromanić Galerija

Borna Kotromanić plijenila je poglede na modnoj reviji Ivice Skoke na kojoj je došla u provokativnoj odjevnoj kombinaciji.

Na modnoj reviji Ivice Skoke sudjelovala su brojna poznata lica, a među njima se našla i Borna Kotromanić, inače jedna od najbogatijih Hrvatica

Borna je sasvim sigurno mamila poglede u crnoj dugačkoj haljini s bijelim detaljima dok je prozirni gornji dio otkrivao njezino poprsje. 

Crni svileni šlep padao joj je niz leđa, a cijelu modnu kombinaciju upotpunila je glamuroznim nakitom. 

Bornin outfit mi je:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Borna je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Pogledaji ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 inMagazin Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Borna je u lipnju prošle godine postala i baka. Naime, njezin sin Luka dobio je sina, kojem je također dao ima Luka.

Pogledaji ovo Borna Kotromanić Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica ukrala poglede svojim golim trbuhom, a ono što je nosila na nogama također nije nikome promaklo!

"Pa, možda ja jesam malo ovako specifična baka, koja je još uvijek aktivna sa svojim životom. Ja smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece. Nažalost, moji roditelji nisu bili prisutni u mom životu i mene su odgajali djed i baka, ali mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja iskreno svim novim generacijama djece želim da imaju roditelje koji će se zaista njima baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis", rekla je za In Magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 2 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 6 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 8 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 7 +25 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 10 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih vaterpolista pao je u zagrljaj svojoj djevojci, a njegov potez posebno je sve raznježio!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 +25 Aleksandra Prijović i Nucci Celebrity Prijović se oglasila nakon Osijeka, a onda je odjeknula vijest da su karte za njezin novi koncert u Hrvatskoj rasprodane za manje od 24 sata!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene