Uvijek posebna!

Jedna od najbogatijih Hrvatica ukrala poglede svojim golim trbuhom, a ono što je nosila na nogama također nije nikome promaklo!

Borna Kotromanić Borna Kotromanić Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 6 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić i Snježana Schillinger - 2 +19 Borna Kotromanić - 3 Galerija

Borna Kotromanić pokazala je goli trbuh u šetnji Zagrebom i to u odvažnoj kreaciji u kojoj se istaknula u masi.

Borna Kotromanić nije propustila priliku za sunčanu šetnju Zagrebom, a za koju je odabrala odvažnu kreaciju.

Fotografi su Bornu snimili u pripijenom ružičastom kombinezonu s velikim izrezom na trbuhu, dok je preko njega obukla toplu bundu, a dodatne poglede privukle su čupave čizme koje su se posebno isticale.

Inače, Borna je nakon razvoda od multimilijunaša Luke Rajića 2004. godine postala jedna od najbogatijih Hrvatica.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a Kotromanić je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. godine s biznismenom Ronom Haleom.

Borna je u lipnju ove godine postala i baka. Naime, njezin sin Luka dobio je sina, kojem je također dao ima Luka.

"Pa, možda ja jesam malo ovako specifična baka, koja je još uvijek aktivna sa svojim životom. Ja smatram da djeca najviše vremena trebaju provoditi sa svojim roditeljima. Ja sam se to potrudila kod svoje djece. Nažalost, moji roditelji nisu bili prisutni u mom životu i mene su odgajali djed i baka, ali mislim da roditelje nitko ne može zamijeniti. Baka je uvijek dobrodošla, ali ja iskreno svim novim generacijama djece želim da imaju roditelje koji će se zaista njima baviti, a sve manje se oslanjati na baka-servis", rekla je za In Magazin.

Zanimljivo je i da je prezime Kotromanić odabrala sama nakon razvoda od Rajića.

"Ja bih čim manje da se tradicija petlja u takve stvari jer mislim da ipak biram svoje prezime. Ja sam, evo, isto odabrala to svoje Kotromanić, ne po babi ni po stričevima, nego po svom vlastitom nahođenju", ispričala je ranije Borna.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +26 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Celebrity Naša bivša predsjednica nakon dugo vremena snimljena u društvu muškarca koji se nekad nije odvajao od nje, a i za ovaj se izlazak baš sredila!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Sosa i Ivona Šimunović - 5 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 4 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 3 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 2 +22 Borna Sosa i Ivona Šimunović - 1 Celebrity Borna Sosa snimljen sa svojom samozatajnom djevojkom, ne vole odavati puno o svojem privatnom životu, ali fotografe nisu mogli izbjeći

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene