Najavila još jedan!

Prijović se oglasila nakon Osijeka, a onda je odjeknula vijest da su karte za njezin novi koncert u Hrvatskoj rasprodane za manje od 24 sata!

Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 1 Borna Jaksic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović i Nucci Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 26 Aleksandra Prijović - 25 Aleksandra Prijović - 24 +19 Aleksandra Prijović - 23 Galerija

Već je postalo poznato da Aleksandra Prijović puni arene i dvorane kao od šale, a sada je svojim obožavateljima zahvalila i na Instagramu.

Aleksandra Prijović, trenutačno možda i najveća regionalna zvijezda, odradila je peti, ujedno i posljednji koncert u Osijeku

Jeste li i Vi bili na Prijinom koncertu u Osijeku?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Nakon što su joj se slegli dojmovi, pjevačica se oglasila na svom Instagramu. 

"Hvala za pet nezaboravnih dana. Volim vas!" napisala je u opisu videa koji je objavila kao retrospektivu s posljednjeg koncerta. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

"Grad Osijek živio je ovih pet dana", "Gospođa", "Nebo je granica", Kakav koncert! Prijo, hvala ti za sve", nizali su se komentari.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandra Prijović posjetila svoju školu u Belom Manastiru, pogledajte kakav su joj doček priredili!

Inače, u manje od 24 sata Prija je rasprodala ulaznice za najavljeni koncert u Rijeci - 14. travnja, a karte su puštene u prodaju sinoć, pred kraj posljednjeg osječkog koncerta.

"Moja publika stvarno je najbolja na svijetu. Hvala na svakoj kupljenoj ulaznici, na svakoj lijepoj poruci, hvala na ljubavi. Samo da znate da ću vam ispuniti želju - pjevat ćemo i veseliti se zajedno i 15. travnja u Rijeci. Srce mi je ispunjeno", poručila je svojim obožavateljima i najavila drugi koncert u Rijeci na Extra FM-u.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Zanimljivosti Evo koliko je Prija zaradila od pet koncerata u Osijeku, cifra je ipak manja od one vrtoglave iz Zagreba: "Mnogi joj savjetovali da sreže troškove"

Podsjećamo, pjevačica je odrasla u Belom Manastiru, koji je 30 kilometara od Osijeka, zbog čega je odlučila posjetiti rodnu kuću i prespavati u njoj dok boravi u tom kraju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović - 4 Celebrity Aleksandra Prijović posjetila svoju školu u Belom Manastiru, pogledajte kakav su joj doček priredili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene