posebna ljubavna priča

Nakon dugih 17 godina svoju su ljubav zapečatili prinovom, vijest o trudnoći dugo su skrivali, ali poznat je jedan zanimljiv detalj

Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Rafael Nadal i Mery (Foto: Getty) Getty 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal i Maria Francisca Perello Rafael Nadal Rafael Nadal Maria Francisca Perello Maria Francisca Perello Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 3 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 4 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 2 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 1 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 5 +10 Rafael Nadal i Maria Francisca Perello - 4 Galerija

Slavnog tenisača Rafaela Nadala obradovala je vijest kako je postao otac sinčića kojem je dao isto ime, Rafael.

Teniski svijet razveselila je novost kako je velikan ovog sporta Rafael Nadal postao otac svog prvog djeteta.

Pogledaj i ovo María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) vole se 16 godina Već odavno je objasnila zbog čega se nikada ne pojavljuje u javnosti s poznatim suprugom, a evo i zašto je sada napravila iznimku

Supruga Merry Perello rodila je sinčića kojem su dali ime baš poput njegovog oca, Rafael.

Iako Nadal još ništa nije potvrdio na društvenim mrežama, španjolski mediji prenijeli su sretnu vijest i potvrdili kako je sve prošlo u redu, a dječak je na svijet stigao u privatnoj poliklinici u Palma De Mallorci.

Trudnoću su dugo pokušali sakriti, a vijest je u medije izašla u lipnju ove godine. Romansa ovog para traje 17 godina, pa je ova vijest razveselila sve bliske njima.

Da u obitelj stiže prinova, počelo se nagađati kad je Mery počela nositi širu odjeću, no par nije nikad ništa komentirao, kao ni u ovom slučaju kada je vijest objavio španjolski magazin Hola!

Mery i Rafael bili su u vezi 14 godina prije nego što su se vjenčali 2019. godine. Mery je inače poznata po tome što jako rijetko ili uopće ne istupa u javnosti. Oboje su tajanstveni i ne vole se hvaliti svojim lagodnim životom. Mery čak ni ne putuje na mečeve s Nadalom jer kako je jednom izjavila, to ne bi bilo dobro za njega ni nju.

Nadal i Merry ne vole dijeliti svoju privatnost, ali Nadal je jednom prilikom još davno rekao kako jedva čekati postati otac. Međutim, za to je želio pričekati kraj karijere kako bi se u potpunosti mogao posvetiti odgoju.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene