Poseban par

Njihova ljubav traje već 17 godina, ali tajnovita ljepotica ne voli se pojavljivati uz slavnog sportaša, kaže da za to ima dobar razlog

Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) +0 María Isabel Nadal i Maria Xisca Perello (Foto: Profimedia) Galerija

Rafael Nadal i Maria Francisca Perello u braku su od 2018. godine, a ona mu je velika podrška na teniskim terenima, ali i izvan njih.

Jedan od najboljih tenisača svijeta Rafael Nadal ostvario je novi veliki uspjeh osvojivši Autralian Open, u čemu mu je i ovaj put velika podrška bila lijepa supruga Maria Francisca Perello, koja se s njim zapravo rijetko pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Tajnovita španjolka Ima razlog zbog kojeg muža ne želi svugdje pratiti, vezu su uvijek skrivali od javnosti, ali svadba je bila raskošna i u dvorcu

35-godišnji Nadal i 33-godišnja Maria vjenčali su se 2019., i to nakon 14 godina veze, a iako je ona prva s kojom proslavi svaku svoju pobjedu, izbjegavanje svjetla reflektora i pozornosti joj poprilično dobro ide.

Maria, poznatija kao Xisca, radi u osiguranju i diplomirala je poduzetništvo, a ujedno je i projektna direktorica u Fondaciji Rafa Nadal, koja promovira osobnu i društvenu integraciju i razvoj djece i mladih kroz sport u Španjolskoj i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s tenisačem 2005., no poznavali su se mnogo godina ranije.

Vijest o zarukama objavili su u siječnju 2019. godine, a vjenčali su se u listopadu iste godine. Raskošna svadba održana je u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Mallorca, na kojem se Nadal rodio, a među 350 gostiju bili su i slavni glumci Tom Hiddleston, Olivia Colman i Hugh Laurie.

Xisca je u jednom od rijetkih intervjua objasnila zašto je odlučila ne dolaziti na većinu teniskih mečeva svojeg muža. Naime, istaknula je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htjela poremetiti koncentraciju prateći ga svugdje.

"Treba svoj prostor kada se natječe i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svugdje, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali", zaključila je.

Nadal je inače nedavno istaknuo kako može zamisliti sebe u ulozi oca, no on i supruga čekaju da završi tenisku karijeru kako bi se u potpunosti mogao posvetiti obitelji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Joaquin Phoenix (Foto: Screenshot Youtube) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Rooney Mara, Joaquin Phoenix (Foto: Getty Images) Joaquin Pheonix (Foto: Profimedia) +19 Joaquin Pheonix (Foto: Getty Images) Nekad i sad Mislilo se da nakon ove transformacije više ne može iznenaditi, ali on opet ne nalikuje na sebe: "Wow, to se zove predanost"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene