Neraskidiva romansa

Poslije 17 godina ljubavi ovaj tajanstveni par uskoro očekuje nova uloga: ''Ne volimo pričati o privatnom životu''

Rafael Nadal, Merry Perello Profimedia 1/20 >> Pogledaj i ovo +9 Galerija

Rafael Nadal i njegova supruga Mery Perello očekuju svoje prvo dijete nakon 17 godina neraskidive veze.

Nakon što se doznalo da će se obitelj tenisača Rafaela Nadala i njegove supruge Mery Perello uskoro proširiti, španjolski časopis "Hola!" sada piše da je poznat i spol djeteta te da će par dobiti sina. 

Mediji su prvi put objavili vijest o Merynoj trudnoći u lipnju nakon što je u javnosti viđena kako nosi širu odjeću, a onda je Rafael isti taj tjedan potvrdio sretnu vijest. 

"Ako sve bude u redu, postat ću otac. Nisam navikao govoriti o svom privatnom životu'', rekao je tada. 

Već se počelo nagađati o imenu koje bi mogli odabrati za svog sina, pa se pretpostavlja da bi mogao biti Sebastian jer je to ime Rafaelova oca i pradjeda.

Mery i Rafael bili su u vezi 14 godina prije nego što su se vjenčali 2019. godine.

Mery je inače poznata po tome što jako rijetko ili uopće ne istupa u javnosti. Oboje su tajanstveni i ne vole se hvaliti svojim lagodnim životom. Mery čak ni ne putuje na mečeve s Nadalom jer, kako je jednom izjavila, to ne bi bilo dobro za njega ni nju.

"On treba prostora kad se natječe. I sama ideja da sam cijeli dan negdje oko njega u tim trenucima me guši, a isto tako, on bi se tada sigurno cijeli dan brinuo za mene. Kada bih ga svugdje slijedila, postojao bi velik rizik da se više ne bi ovako dobro slagali", rekla je jednom prilikom Mery, koja ni najmanje nije tipična žena sportaša. Ne voli skupocjenu odjeću, a radi kao voditeljica projekata Nadalove humanitarne organizacije.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Maja Šuput objavila je presladak video u kojem je otkrila što njezin sinčić Bloom radi sa samo godinu i pol dana!

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Lana Jurčević pokazala raskošan dekolte u pripijenom kožnom korzetu, dugo je nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS