pohvalila se na instagramu

Tajči u emotivnoj objavi nije mogla sakriti koliko je ponosna na svoje sinove zbog njihove odluke

Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tajči i sinovi - 2 Tajči i sinovi - 5 Tajči i sinovi - 1 Tajči i sinovi - 3 Tatjana Cameron Tajči Tatjana Cameron Tajči Tajči Tajči Tajči - 5 Tajči - 3 +22 Tatjana Cameron Tajči - 3 Galerija

Tatjana Cameron Tajči na Instagramu se pohvalila svojim sinovima koji su se prijavili za hrvatsko državljanstvo u Hrvatskoj bratskoj zajednici u Pittsburghu.

Naša pjevačica Tatjana Cameron Tajči sa svojim pratiteljima na Instagramu često dijeli trenutke iz privatnog života. Sada pjevačica ima veliki razlog za slavlje, a u pitanju su njezini sinovi

Naime, njezini sinovi prijavili su se za hrvatsko državljanstvo u Hrvatskoj bratskoj zajednici u Pittsburghu.

Pogledaji ovo Tatjana Cameron Tajči - 1 Celebrity Sjećate se roza haljine koju je Tajči nosila na Eurosongu? Evo zašto ju nije voljela: ''Da ju vidite danas, bilo bi vam jasno''

"Dio postupka podnošenja zahtjeva za hrvatsko državljanstvo je i navođenje zašto se podnositelj zahtjeva osjeća pripadnicima hrvatskog naroda. Čitajući izjave svojih sinova (i motivacijska pisma), osjećala sam se tako ponosnom kako smo ih moj pokojni suprug (koji nije Hrvat) i ja odgojili i što su im moja hrvatska zajednica, prijatelji i obitelj uzorirali - ljubav prema kulturi, glazbi, hrana, okupljanja, zajednica, lijepi (i tvrdi) dijalekti i jezik, ples i slavljenje života, poštovanje povijesti, inovativni i kreativni duh, ljubav prema obitelji, znatiželja i hrabrost da svijet učinimo boljim mjestom", napisala je Tajči.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tajci (@tajcicameron)


"Pripadanje nije nešto što možemo prisiliti ili očekivati ​​da se dogodi. Ali može se njegovati kroz neosuđivačku ljubav, prihvaćanje i onu dobrodošlicu raširenih ruku koja ne pita zašto nisi došao ranije, već snažno grli i kaže tako sam sretan što si ovdje. Njegujmo pripadnost jedni drugima. To je najbolji dar ikada", dodala je. 

Tajči s pokojnim suprugom Matthewom ima tri sina - Dantea, Evana i Blaisa.

Pogledaji ovo Tajči Celebrity Tajči napravila raspašoj na dodjeli nagrada, domaće zvijezde vikale su joj iz publike: "Hoćemo još!"

Matthew je preminuo od karcinoma u dobi od 46 godina 2017. godine. Tajči je pokojnog supruga upoznala u Americi, gdje je odselila početkom 90-ih. Danas s trojicom sinova živi u Nashvilleu i ima bend s kojim izvodi duhovnu glazbu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 5 Vlatka Pokos - 4 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 2 +25 Vlatka Pokos - 1 inMagazin Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 9 Sanja Vejnović - 6 +25 Sanja Vejnović - 5 Celebrity Naša proslavljena glumica otputovala je južnije od Hrvatske pa otkrila i razlog: ''Nakon godinu dana...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene