Tamo je već neko vrijeme

Naša proslavljena glumica otputovala je južnije od Hrvatske pa otkrila i razlog: ''Nakon godinu dana...''

Sanja Vejnović - 10 Sanja Vejnović - 10 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 4 Sanja Vejnović - 9 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 1 Sanja Vejnović - 8 Sanja Vejnović - 7 Sanja Vejnović +19 Sanja Vejnović - 3 Galerija

Glumica Sanja Vejnović objavila je nove fotografije sa snimanja jednog filma, pozirala je pored zaljeva u Boki Kotorskoj.

Naša glumačka diva Sanja Vejnović javila se iz Crne Gore, točnije iz Boke Kotorske gdje trenutno radi na filmu ''Zaliv'', redatelja Draška Đurovića.

Pogledaji ovo Sanja Vejnović Celebrity Našoj glumici svi se dive i 10 godina nakon što je uvrštena među najljepše na svijetu, a zbog novog imidža pišu joj da izgleda kao curica!

Priča filma smještena je pred početak Prvog svjetskog rata dok je Boka Kotorska bila pod Austro-Ugarskom, a ona u njemu glumi mamu od glavnog junaka.

''Nakon godinu dana nastavak snimanja filma ''Zaliv''! Predivni Bokokotarski zaljev!'', napisala je pored svojih fotografija na kojima se vidi postavljena scenografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Potom je objavila i još jednu fotografiju na kojoj sjedi na terasi sa skriptom u rukama pa se našalila: ''Učim tekst, malo boli glava od crnogorskih akcenata''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Pratitelji su joj poželjeli sreću na snimanju i sretan povratak u Hrvatsku, a mnogi su pohvalili i njen izgled.

"Larin izbor", "Kud puklo da puklo" i "Čista ljubav" samo su neke od popularnih serija u kojima smo je imali priliku gledati, a posljednjih se godina posvetila i svojoj drugoj velikoj ljubavi - kuhanju, te je izdala i kuharicu "Iz moje kuhinje, s ljubavlju".

Pogledaji ovo Sanja Vejnović, 2005. godina Nekad i sad Našoj glumici je 61 godina, uvrštena je među najljepše na svijetu, a jedna očita činjenica mogla bi vas iznenaditi kad vidite njezine fotke iz 2005.!

Njezini obožavatelji dobro pamte i intimne scene koje je snimila u 1984. godine u filmu "Varljivo ljeto 68", a iste je godine upoznala i danas bivšeg supruga Gorana Mećavu, s kojim ima sina i kćer. Sanja i Goran razveli su se 2015. godine nakon što su skupa proveli 30 godina.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 +29 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Celebrity Evo tko je partner mame Aleksandre Prijović, privukao je pažnju svojom pojavom na koncertu u Rijeci

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene