zajedno su pozirali

Evo tko je partner mame Aleksandre Prijović, privukao je pažnju svojom pojavom na koncertu u Rijeci

Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Borna Jaksic/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 6 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 5 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 4 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 3 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 2 Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 4 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 5 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 2 +23 Majka Aleksandre Prijović Borka Mihajlović - 3 Galerija

Mama Aleksandre Prijović Borka Mihajlović posljednji kćerin koncert pratila je u društvu partnera koji nije toliko poznat javnosti, evo kako izgleda.

Aleksandru Prijović na njenim dosadašnjim koncertima redovno prati njezina obitelj, a posebno je na nju ponosna mama Borka Mihajlović, koja je s njom na pozornici na nekim nastupima i zapjevala.

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović s bakom i djedom - 2 Celebrity Prijović objavila preslatki selfie s bakom i djedom, evo i tko je od njih dvoje veći Aleksandrin fan!

I dok su svi regionalni mediji pisali kako su Aleksandrini roditelji rastavljeni, sa svojim ljubavnim životima nastavili su dalje, a Borka je već godinama u vezi s glazbenim kolegom Fahrudinom Buljubašićem Faksom.

Često zajedno uživaju na koncertima njezine kćeri jedinice, a tako je bilo i na drugom koncertu u Rijeci kad su nasmiješeno pozirali pa nastavili uživati u Aleksandrinim hitovima. Fotografiju su podijelila 24 sata.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahrudin Buljubasic Faks (@fahrofaks_official)

Pogledaji ovo Aleksandra Prijović Celebrity Aleksandra Prijović rasplakala se na spomen dviju osoba koje je spojila na svom koncertu: ''Uvijek sam to sanjala, a nisam imala''

S Fahrudinom je pozirala i sama Aleksandra na jednom od nastupa, što je i on podijelio na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahrudin Buljubasic Faks (@fahrofaks_official)

Sudeći po njegovim objavama, Fahrudin također ima kćer koja je Aleksandrinih godina, a često s njom pozira i za društvene mreže.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fahrudin Buljubasic Faks (@fahrofaks_official)

Podsjetimo, Aleksandrina mama nekad je bila zvijezda u Slavoniji i Baranji i jedna od najpopularnijih pjevačica na brojnim slavljima i zabavama. Kasnije se povukla sa scene, ali njezine neostvarene snove nastavila je njena kći, koja je u godini dana postala jedna od najskupljih zvijezda regije, a i šire.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Henry Cavill i Natalie Viscuso - 14 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 15 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 7 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 4 +25 Henry Cavill i Natalie Viscuso - 3 Celebrity Bio je najpoželjniji neženja, a onda mu je srce osvojila tajanstvena plavuša, sad su podijelili i divne novosti!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 1 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica možda se zakopčala se do grla, no ostatak njezina outfita nije bio nimalo čedan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene