Što li je time mislila?

Ella Dvornik zaintrigirala je pratitelje znakovitom objavom: "Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario!"

Ella Dvornik - 10 Ella Dvornik - 10 Ella Dvornik/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 8 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 7 Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 9 Ella Dvornik +24 Ella Dvornik i Severina Galerija

Ella Dvornik na svom se Instagramu oglasila o temi prevare i time zaintrigirala svoje pratitelje.

Naša influencerica Ella Dvornik priznala je svojim pratiteljima na Instagramu kako joj nije lako u posljednje vrijeme, a onda je otkrila što joj pomaže da se počne osjećati bolje.

Riječ je o njezinim fotografijama na kojima pozira u seksepilnim izdanjima.

"Nekad mi je teško i onda se sjetim da sam ONA", napisala je Ella uz kompilaciju svojih atraktivnih fotografija.

Pogledaji ovo Charles Pearce - 1 Celebrity Bivši suprug Elle Dvornik dugo se nije oglašavao na Instagramu, evo zašto se sad imao potrebu javiti

Uz to je na zanimljiv način prokomentirala novi emotikon dostupan za komentiranje i na nekoliko primjera objasnila zašto ga voli koristiti, a jedan opis posebno sve je zaintrigirao.

"Ovo mi je novi najdraži emotikon. Izgleda kao da je preživio s*anje, anli i dalje se smije. Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario, ali si i dalje dovoljan mazohist da slušaš kako te netko uvjerava da nije, jer razočaranje je OK, ali duboko razočaranje je 16 Pro Max, a ti zaslužuješ najbolje", napisala je Ella, zbog čega su se mnogi zapitali je li to ona priznala da je zapravo prevarena.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Ella je inače ovih dana okupirana selidbom sa svojim kćerima u veći stan, o čemu je izvijestila svoje pratitelje na društvenim mrežama.

"Falit će mi ovaj stan u ZG, ali moram u veći", napisala je uz emotikon koji plače.

Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

Posljednje ročište imali su u siječnju, gdje su ih fotografi dočekali ispred suda u Puli.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ava Karabatić - 6 Ava Karabatić - 5 Ava Karabatić - 7 Ava Karabatić - 8 +29 Ava Karabatić - 4 Zanimljivosti Evo kako je Ava Karabatić prošla na izborima, dobila je više glasova čak i od ministrice: "Nek' smo mi živi i zdravi"

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Tomašević - 6 Tomislav Tomašević - 5 Tomislav Tomašević - 3 Tomislav Tomašević - 1 +35 Tomislav Tomašević - 4 Zanimljivosti Gradonačelnik Zagreba snimljen u plesnom zanosu, predvodio je slavlje okružen kolegicama u svom stožeru!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene