Novo poglavlje

Emotivna Ella Dvornik najavila veliku životnu promjenu i pokazala što je čeka: "Falit će mi, ali moram"

Stan Elle Dvornik Stan Elle Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Elle Dvornik Ella Dvornik Stan Elle Dvornik Ella Dvornik i Severina Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik +19 Ella Dvornik i Filip Gežin - 1 Galerija

Ella Dvornik se seli u veći stan o čemu je obavijestila i svoje pratitelje na profilu na Instagramu.

Naša influencerica Ella Dvornik obavijestila je svoje pratitelje na Instagramu kako je došlo vrijeme selidbe te da se oprašta od svog zagrebačkog stana u kojem živi s kćerima.

33-godišnja Ella je u pričama na svom profilu objavila fotografije kutija za selidbu te crno-bijelu fotografiju stana.

"Falit će mi ovaj stan u ZG, ali moram u veći", napisala je Ella uz emoji koji plače.

Pogledaji ovo Ella Dvornik Celebrity Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Ella je trenutačno u procesu razvoda od Charlesa Pearcea s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, u kojem su dobili kćeri Balie i Lumi.

"Suđenje je zatvoreno za javnost. Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", napisali su u dopisu sa suda.

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Posljednje ročište imali su u siječnju gdje su ih fotografi dočekali ispred suda u Puli.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina u Zadru - 35 +30 Severina Celebrity Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie Princeza Eugenie +11 Princeza Eugenie Zanimljivosti Veliki ožiljak na leđima princeze zasjenio je kraljevsko vjenčanje, a ona je namjerno htjela pokazati uspomenu na strašno iskustvo iz djetinjstva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene