"Strše čavli..."

Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Severina Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +19 Ella Dvornik - 3 Galerija

Ella Dvornik komentirala je u pričama na svom Instagramu stanje dječjeg parka na Jarunu, koji nitko nije popravio ni uredio navodno posljednje četiri godine.

Naša uspješna influencerica i blogerica Ella Dvornik osvrnula se na problem zagrebačkih dječjih parkova i prozvala političare uoči nadolazećih parlamentanih izbora za odgovornost jer su već godinama u derutnom stanju.

"Može li netko kao dio predizborne kampanje popraviti dječje igralište na Jarunu? Jer je ono sramota kako izgleda već godinama. Strše čavli, nedostaju stepenice, istrunulo drvo - počupano i špranje posvuda", napisala je Ella uz fotografiju kućice na igralištu te navela kako je fotografija koju je objavila snimljena 2020. godine i da se do danas ništa nije promijenilo po tom pitanju.

Slažete li se s Ellom oko parkića na Jarunu?

  • Da, treba to konačno popraviti!
  • Ne, nije to njezina briga.
  • Ne znam.

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Severina Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Uz to je objavila i fotografiju svoje kćeri Balie kako se igra na jednoj od penjalica, a čiji su dijelovi također potrgani.

Pogledaji ovo Danijela Dvornik Celebrity Danijelu Dvornik sudbina spojila s posebnom osobom, život ih je puno puta razdvajao, a sada su napokon zajedno na Braču!

Ella društvene mreže koristi da iskaže svoja mišljenja i stavove, pa je tako nedavno bijesno komentirala i slučaja malene Danke Ilić koji je potresao regiju.

"Počivaj u miru, djevojčice. Nesreće se događaju. Laži žive vječno. Napravili ste krevet, spavajte u njemu'', poručila je na crnoj pozadini nakon što je podijelila mučne detalje koji su bili pušteni u javnost.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 1 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 5 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 6 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 7 +25 Leonarda Lončar i Zvonimir Boban - 3 Celebrity Leonarda i Zvonimir Boban snimljeni zajedno nakon pomirenja, evo gdje su ih to fotografi konačno uhvatili

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 +25 Aleksandra Prijović - 4 Celebrity Outfit s halterima Aleksandre Prijović na meti kritika, evo u čemu je dočekala kolegu na pozornici: ''Bilo je sramotno...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene