ne skriva bijes

Ella Dvornik potresnim se riječima oprostila od malenog anđela koji je regiju podigao na noge: ''Napravili ste si krevet, sad spavajte u njemu...''

Ella Dvornik Ella Dvornik Sasa Miljevic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik o Danki Ilić - 2 Ella Dvornik o Danki Ilić - 1 Ella Dvornik o Danki Ilić - 3 Nina Badrić o Danki Ilić Nina Badrić o Danki Ilić Nina Badrić o Danki Ilić Poznati se opraštaju od Danke - 4 Poznati se opraštaju od Danke - 6 Poznati se opraštaju od Danke - 1 Poznati se opraštaju od Danke - 12 +17 Ella Dvornik Galerija

Ella Dvornik nije skrivala bijes zbog slučaja male Danke Ilić koji je potresao regiju, evo što je poručila na društvenim mrežama.

Influencerica Ella Dvornik uz brojne druge zvijezde oprašta se od djevojčice Danke Ilić koja je proteklih dana ujedinila regiju.

Njezina smrt šokirala je regiju, a zvijezdama iz cijele regije sad se u tugovanju pridružila i Ella.

Pogledaji ovo Nestala Danka Ilić Svijet FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića

"Počivaj u miru, djevojčice", napisala je Ella na svom Instagram priči.

"Nesreće se događaju. Laži žive vječno. Napravili ste krevet, spavajte u njemu'', poručila je na crnoj pozadini nakon što je podijelila mučne detalje koji su jučer pušteni u javnost.

Instagram priče od jučer su prepune Dankinih fotografija te izraza saučešća njenim članovima obitelji. Neki od poznatih koji u se oglasili su Aleksandra Prijović, Dragana Mirković, Toni Bijelić, Marco Cuccurin, Jelena Perić, Nika Antolos, Goga Sekulić, Marija Mikić, Sofija Milošević, Milica Pavlović, Ida Prester, MasterChef Luka Veić, Jelena Leko, Tatjana Jurić, Nina Badrić te brojni drugi.

Pjevač Boban Rajović zbog vijesti je otkazao i svoj koncert.

''Točno je. Nema šanse da bih mogao pjevati u subotu, a posebno ne u Zaječaru koji je tako blizu Bora. Mislim da jednostavno ne bi bilo ljudski i osjećao bih se jako loše. Uostalom, ako ću od jednog nastupa da se obogatim, onda bolje da ne radim ovo više. Mogu jedino da učestvujem u žalosti sa svima njenima najbližima. Ja ne mogu vjerovati kakvih monstruma ima'', rekao je pjevač.

Pogledaji ovo Danka Ilić Svijet Pojavila se slika automobila koji je udario Danku: Oglasio se i otac jednog od uhićenih

Tijekom istrage, brojni njegovi kolege diljem regije dijelili su apele za pomoć, no akcija u kojoj je sudjelovao cijeli Balkan završila je na način kojem su se svi najmanje nadali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 6 +26 Bianca Censori - 5 Celebrity Za izlazak s mužem zaboravila je odjenuti ono najosnovnije, torbicom je skrivala kritične dijelove tijela od paparazza koji ih slijede u stopu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić +25 Poznati na špici: Sandra Bagarić i Darko Domitrović Celebrity Sandra Bagarić slavi okrugli rođendan, teško je ovu brojku povezati s njom, a ovo je slatko iznenađenje kojim se pohvalila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene