sretno!

Sandra Bagarić slavi okrugli rođendan, teško je ovu brojku povezati s njom, a ovo je slatko iznenađenje kojim se pohvalila!

Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 5 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić Poznati na špici: Sandra Bagarić i Darko Domitrović Poznati na špici: Sandra Bagarić i Darko Domitrović Poznati na špici: Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić - 5 +19 Sandra Bagarić - 4 Galerija

Sandra Bagarić slavi 50. rođendan, a tim povodom pokazala je kakvu je rođendansku tortu dobila.

Naša glazbena diva i glumica Sandra Bagarić slavi 50. rođendan.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić Celebrity Sandra Bagarić pokazala tretman ljepote kojem duguje svoj mladolik izgled, a može si ga priuštiti svaka žena!

Tim povodom dobila je predivnu tortu ukrašenu šlagom i voćem, a slasticu je sretno fotografirala te je podijelila s pratiteljima.

''Sretan mi rođendan'', napisala je u opisu, a u komentarima su joj nastavile pristizati čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Sandra je već desetljećima jedna od najpoznatijih dama regije, a svojom vrckavom osobnošću i vječnim osmijehom osvaja svakoga tko joj se nađe na putu.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić - 2 Celebrity Sandra Bagarić pokazala je kako izgleda njena majka, a za to je imala važan povod: ''Majčice moja...''

Glumica je u sretnom braku s Darkom Domitrovićem, a njihova ljubavna priča uvijek je iznova zanimljiva. Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavao joj je na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled. Uvijek se ističe i to da je Sandra njega zaprosila.

"Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!" prisjetio se Domitrović jednom prilikom.

Vjenčali su se 1997. godine nakon pet i pol godina veze, a danas su sretni roditelji dvojice sinova, Lovre i Marka.

Sa svojim pratiteljima Sandra voli dijete svoje životne trenutke, a posebno je u posljednje vrijeme posvećena vježbanju u prirodi.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 3 +24 Nives Ivanišević Nekad i sad Sjećate se kad je Nives Ivanišević glumila u domaćoj seriji? Bilo je to prije 15 godina, sad se prisjetila kako je tada izgledala!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović i nećakinja Selma Lejla Filipović s mamom i sestrama - 5 Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović sa sestrom Đenanom +25 Lejla Filipović s mamom i sestrama - 1 Celebrity Kakvu predivnu nećakinju ima Lejla Filipović! Poseban povod razlog je zbog kojeg je objavila njezinu fotografiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene