to je to!

Sandra Bagarić pokazala tretman ljepote kojem duguje svoj mladolik izgled, a može si ga priuštiti svaka žena!

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić/Facebook 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić i suprug - 1 Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović +21 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Galerija

Sandra Bagarić pokazala je lice bez šminke i to u šetnji prirodom koju je na društvenim mrežama opisala kao njezinim tretmanom ljepote.

Naša operna pjevačica Sandra Bagarić mami uzdahe svojom pojavom gdje god da dođe i njezinom mladolikom izgledu svi se dive, a sada je sa svojim pratiteljima na profilu na facebooku podijelila jedan od svojih tretmana.

"Tretman za ljepotu", napisala je Sandra uz fotografije iz šetnje prirodom, a na kojima pozira bez trunke šminke na lijepom licu.

"Super", "Imate vi dovoljno ljepote u duši i tijelu", "Bravo", komentirali su njezini prijatelji.

A čini se kako je Sandra dobre gene naslijedila od svoje majke Lidiji, kojoj je nedavno putem društvenih mreža čestitala 70. rođendan, a svi su ostali iznenađni kako i ona izgleda mladoliko.

Jedna pratiteljica prisjetila se i trenutka iz prošlosti koji dijeli s Lidijom.

''Lidija je bezvremenska...1972. ili 1973. sam je prvi put vidjela i sad to pamtim, a tek pidžamu koju mi je poklonila…'' pisalo je, a ostali su se pridružili rođendanskim čestitkama.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Can Yaman - 6 Can Yaman - 2 Can Yaman - 3 Can Yaman - 4 +18 Can Yaman - 5 Celebrity Na prvi pogled jasno je čime je ovaj muškarac zaludio žene diljem svijeta, a evo koji su njegovi najjači aduti!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence Jennifer Lawrence - 15 +29 Jennifer Lawrence - 6 Zanimljivosti Njezine potpuno gole scene preplavile su internet, evo što ona ima reći na to: "Svi su me ispitivali jesam li sigurna u to...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene