još su sretno zaljubljeni

Ljubavna priča ovog domaćeg para započela je filmski: Upoznali su se dok joj je on bio profesor, a ona mu je odmah poželjela roditi djecu!

Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Neva Zganec/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić i Darko Domitrović +18 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Galerija

Supružnici Sandra Bagarić i Darko Domitrović snimljeni su u šetnji zagrebačkom špicom.

Sunčano vrijeme u Zagrebu izmamilo je poznata lica na popularnu špicu.

Fotografi su ulovili i poznati domaći par s jednom od najzanimljivijih ljubavnih priča na našoj estradi.

Riječ je o opernoj divi Sandri Bagarić i glazbeniku Darku Domitroviću, koji su u braku od 1997. godine, a sada su namiješeni i zagrljeni pokazali da su još zaljubljeni kao prvog dana.

Njihove fotografije sa špice pogledajte u galeriji.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić Celebrity Sandra Bagarić pohvalila se lijepom mlađom sestrom, koju nemamo priliku često vidjeti, evo koliko si sliče!

Darko je bio Sandrin profesor na zagrebačkoj Muzičkoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled.

"Ja sam došla u Zagreb 1992. godine, ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13 i rekla: 'Ovom ću čovjeku roditi djecu!' I ta djeca sad već imaju 22 godine i 18, a ostalo je povijest!" ispričala je u svom stilu Sandra Bagarić za IN magazin.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Nije joj trebalo dugo ni da ga zaprosi, a Darko je prepričao kako je to izgledalo.

"Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!" prisjetio se Domitrović.

Pogledaji ovo Sandra Bagarić - 1 Celebrity Sandra Bagarić objavila je nekoliko obiteljskih fotki, a mnogima je za oko odmah zapeo njen mlađi sin!

Sandra i Darko zajedno imaju dvojicu sinova Lovru i Marka.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo +20 Josip Brekalo i Cristiano Ronaldo Celebrity Tko je supruga Josipa Brekala? Zbog nje je odabrao Hajduk, a imaju i veliki razlog za slavlje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina održala koncert na Jahorini +25 Severina održala koncert na Jahorini Celebrity Pogledajte trenutak kad se Severina rasplakala na pozornici, evo i koja ju je pjesma pogodila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene