nerazdvojni

Sandra Bagarić zablistala u društvu svog supruga, a očito je da su ludo zaljubljeni baš kao i prvog dana

Sandra Bagarić i suprug - 2 Sandra Bagarić i suprug - 2 Josip Regovic/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić i suprug - 2 Sandra Bagarić i suprug - 1 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić - 3 Sandra Bagarić - 4 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić - 1 Sandra Bagarić - 2 Sandra Bagarić i Darko Domitrović +19 Sandra Bagarić i Darko Domitrović Galerija

Sandra Bagarić i suprug Darko Domitrović pojavili su se na koncertu zaklade "Hrvatska za djecu" gdje su pozirali nasmiješeni i zagrljeni.

Naša operna pjevačica Sandra Bagarić, oduševila je sve u izlasku sa svojim suprugom, glazbenikom Darkom Domitrovićem, s kojim je uživala na koncertu zaklade "Hrvatska za djecu" koji se održao u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Sandra je za ovu prigodu odjenula dugu žutu lepršavu haljinu na koju je kombinirala bež salonke, a sve je dodatno začinila valovima u kosi i bež torbicom.

Njezin Darko pozirao je zagrljeno i nasmiješeno s njom, a na sebi je imao crne hlače, tamnoplavu košulju te je preko toga zaogrnuo sivi sako.

Par nije skrivao koliko uživa provodeći vrijeme zajedno, a to je odavalo i njihovo ponašanje na spomenutom događaju.

Sandra i Darko jedan su od najdugovječnijih parova domaće scene, vjenčali su se 1997. godine nakon pet i pol godina veze i imaju sinove Lovru i Marka.

Njihova ljubavna priča slovi i kao jedna od najzanimljivijih na domaćoj estradi. Naime, Darko je bio Sandrin profesor i predavao joj je na zagrebačkoj Glazbenoj akademiji, a ona se u njega zaljubila na prvi pogled.

"Ja sam došla u Zagreb 1992. godine, ugledala čovjeka na Muzičkoj akademiji u sobi broj 13, volim broj 13, i rekla: 'Ovom ću čovjeku roditi djecu!' I ta djeca sad već imaju 22 i 18 godina, a ostalo je povijest!" ispričala je u svom stilu Sandra Bagarić za IN magazin.

Nije joj trebalo dugo ni da ga zaprosi, a Darko je prepričao kako je to izgledalo.

"Bili smo na moru, žena kleknula s ručnikom i u kupaćim gaćicama, kleknula i zaprosila me nasred plaže! Pred našim kumovima Dinom i Lovrom Pogorelić, mi smo njima kumovi, oni su nama kumovi. Nitko to nije očekivao, ja najmanje! Nakon godinu i nešto zabavljanja! Nije mi dala priliku, možda bih ja to i učinio jednog dana!" prisjetio se Domitrović jednom prilikom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marin Miletić i Kristina Krepela - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Kristina Krepela i Marin Miletić Kristina Krepela i Marin Miletić +26 Kristina Krepela Celebrity Naš političar zaljubljen je preko ušiju u lijepu glumicu, a mnogi su primijetili da ona na sebi ne skriva nešto što bi nekima možda i zasmetalo

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Radolović - 1 Sanja Radolović - 3 Sanja Radolović - 4 Sanja Radolović - 5 +19 Sanja Radolović Celebrity Pogledajte komplet zbog kojeg su se za ovom našom saborskom zastupnicom svi okretali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene