Tetina mezimica

Kakvu predivnu nećakinju ima Lejla Filipović! Poseban povod razlog je zbog kojeg je objavila njezinu fotografiju

Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović i nećakinja Selma Lejla Filipović s mamom i sestrama - 5 Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović sa sestrom Đenanom Lejla Filipović s mamom i sestrama - 1 Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom i sestrama Lejla Filipović s mamom Lejla Filipović s mamom +19 Lejla Filipović - 1 Galerija

Lejla Filipović pokazala je svoju predivnu nećakinju Selmu, a za objavu je imala poseban povod.

Lejla Filipović na svom je Instagramu čestitala rođendan nećakinji Selmi i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Njezini pratitelji ostali su očarani ljepotom te djevojke, čini se da im je dobar izgled svima u genima.

''Sretan rođendan, ljepotice tetkina'', napisala je Lejla.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma (@mimi.cipi)

Prekrasna Lejla nedavno je objavila i zajedničku fotografiju sa sestrama Amelom i Dženanom, a mnogi su primijetili da si sestre jako sliče.

Njih četiri međusobno su si sve jer im je, dok je Lejla još bila dijete, preminuo otac, a mama Fehma preuzela je svu brigu o djeci i kućanstvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

Fotografijama s majkom i sestrama Lejla se često zna pohvaliti, a svaki slobodan trenutak iskoristi da otputuje u Sarajevo iz Zagreba.

Pogledaji ovo Tarik Filipović - 4 Celebrity Tarik Filipović za fotku je uhvatio opasnu životinju pa se našalio: ''E tu sam mu nabio komplekse, zato me i ne gleda!''

Pogledaji ovo Lejla Filipović inMagazin Već 16 godina braka bezvremenske ljepotice: Lejla Filipović otkriva tko čini njezin mali krug velikih ljudi!

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je u sjeni skandala. Tadašnji vlasnik licencije izbora za Miss Hrvatske pokušao joj je oduzeti krunu tijekom televizijskog prijenosa uživo zbog njezine vjeroispovijesti, no pet dana nakon izbora zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja Lejli je titula zaista bila oduzeta, a misicom je proglašena Ivana Petković. Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju.

Tada se prezivala Šehović, a 2007. godine udala se za glumca Tarika Filipovića i uzela njegove prezime. Par je i danas u sretnom braku i zajedno su dobili sna Armana, dok Lejla s bivšim suprugom Dadom Majolijem ima još i sina Dina, kojeg je Tarik prihvatio kao svojega.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 5 +28 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Celebrity Fotografije trudne supruge Filipa Hrgovića pobrale su sve simpatije na Instagramu: ''Pa vi stvarno sitno brojite!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +26 Rita Ora - 14 Celebrity S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene