''Moje sve!''

Fotografije trudne supruge Filipa Hrgovića pobrale su sve simpatije na Instagramu: ''Pa vi stvarno sitno brojite!''

Filip Hrgović i supruga Marinela Filip Hrgović i supruga Marinela Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 5 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 1 Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović +22 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 7 Galerija

Boksač Filip Hrgović podijelio je nove fotografije s trudnom suprugom Marinelo, odbrojavaju sitno do poroda.

Hrvatski boksač Filip Hrgović i njegova supruga Marinela uskoro će postati roditelji, a sretni budući tata podijelio je i nove fotografije s trudnom suprugom.

Filip i Marinela pozirali su zagrljeni u dalekom Miamiju, a ona je nosila nježno rozu haljinu na bretele koja je istaknula njen sad već poveći trudnički trbuh.

Pogledaji ovo Filip Hrgović inMagazin Filip Hrgović otkrio zašto misli da će biti odličan otac jednog dana i zašto bi u škole uveo boks

''Moje sve!'', napisao je boksač u opisu, a sudeći po fotografijama, beba bi im mogla stići vrlo skoro.

''Pa ti stvarno brojiš sitno, Marinela'', ''Dugo nisam vidjela ovako nešto slatko… Predivna trudnica'', ''Čestitke od nas'', bili su neki od brojnih komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Hrgović (@filip_hrgovic)

Par je vijest o dolasku prinove podijelio u veljači, a još nisu otkrili kojeg će biti spola.

Filip i Marinela vjenčali su se 2019. godine u župi Svih Svetih u Sesvetama. Prije toga su bili sedam godina u vezi, a poznaju se još iz djetinjstva jer su odrasli u istom kvartu u Sesvetama.

Pogledaji ovo Filip i Marinela Hrgović (Foto: Instagram) Celebrity Filip Hrgović lijepoj supruzi pripremio iznenađenje koje će pamtiti cijeli život, stvarno se potrudio

Marinela je i sama sportašica i stoga jako dobro razumije sve što Hrgović prolazi. Njen sport je odbojka, a paralelno je uz treninge studirala na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 5 +26 Rita Ora - 14 Celebrity S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 2 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 3 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 4 Ana Maria Marković - 7 +25 Ana Maria Marković - 5 Celebrity Najljepša hrvatska nogometašica podijelila je prve fotke sa zgodnim dečkom, zovu ih parom iz snova: ''Jedna godina s tobom''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene