Kao iz Jamesa Bonda!

Filip Hrgović pojavio se kao zvijezda jednog eventa u Zagrebu, no svu je pažnju ipak ukrala njegova prelijepa supruga!

Filip Hrgović, Marinela Hrgović Filip Hrgović, Marinela Hrgović Tomislav Miletic/PIXSELL 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i Marinela Hrgović - 1 Filip Hrgović i Marinela Hrgović - 3 Filip Hrgović - 1 Filip Hrgović - 2 Filip Hrgović - 3 Filip Hrgović - 4 Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović +4 Filip i Marinela Hrgović Galerija

Filip Hrgović i supruga Marinela Hrgović zasjali su na otvaranju novog automat kluba u Zagrebu, svi su gledali samo u njih.

Naš uspješni boksač i njegova prelijepa supruga Filip Hrgović i Marinela Hrgović zasjali su na otvaranju automat kluba u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Filip i Marinela Hrgović kako je gleda! Prelijepa supruga Filipa Hrgovića krade pažnju gdje god se pojavi, a ni boksač joj se ne može nadiviti!

Kao da su izašli iz James Bond filma, par je privukao svu pažnju u svojim crnim odjevnim kombinacijama.

U crnom elegantnom odijelu Filip je zaljubljeno gledao u svoju suprugu koja je nosila predivnu dugu haljinu s rukavima i visokim prorezom, a i drugima je teško bilo skinuti pogled s ove mlađahne ljepotice.

Filip i Marinela vjenčali su se prije tri godine u župi Svih Svetih u Sesvetama.
Par često putuje te rado objavljuje zajedničke fotografije na kojima uvijek poziraju sretno i veselo.

Filipa na Instagramu prati skoro 76 tisuća pratitelja.

Prije nekoliko mjeseci Filip je ostao bez oca Pere koji mu je bio uzor u apsolutno svemu te mu nakon toga posvećuje apsolutno svaku svoju pobjedu.

Ipak, svoju pobjedu u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji kada je pobijedio Kineza Zhilei Zhanga u borbi karijere ipak je posvetio svojoj Marineli, a ona ga je dočekala u zračnoj luci Zagreb pri povratku.

"Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju.

Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom", rekao je Filip netom nakon meča.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Pogreb princeze Diane Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 5 Kraljičin lijes u Westminster Hallu - 1 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 6 +22 Lijes s tijelom kraljice stigao u Buckinghamsku palaču - 5 Zanimljivosti Predviđa se obaranje rekorda gledanosti ispraćaja kraljice Elizabete, dosad je najgledaniji i onaj svijetu najtužniji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene