Sve se odvilo u tajnosti

Filip Hrgović prije poraza je dočekao najljepšu moguću vijest, zbog koje je prekršio i jedno svoje važno pravilo

Filip Hrgović Filip Hrgović Jurica Galoić/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Hrgović i supruga Marinela - 2 Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 5 Filip Hrgović i supruga Marinela - 4 Filip Hrgović i supruga Marinela - 3 Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 7 +21 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 6 Galerija

Filip Hrgović postao je otac i uoči meča s Danielom Duboisom otputovao je u Zagreb vidjeti novorođenu kćerkicu.

Naš boksač Filip Hrgović ostvario je prvi poraz u karijeri u noći sa subote na nedjelju kada je izgubio meč od Daniela Duboisa, a naknadno se doznalo i što je tome prethodilo.

Kako doznaje Večernji list, 31-godišnji boksač postao je otac, a svega nekoliko dana uoči meča protiv Daniela Duboisa odletio je u Zagreb kako bi vidio novorođenu kćerkicu, koju je supruga Marinela na svijet donijela u strogoj tajnosti. Tako je odstupio i od svojih načela prema kojima je, u pravilu, članove obitelji držao podalje od sebe uoči mečeva, navode iz Večernjeg.

Par je vijest o dolasku prinove podijelio u veljači.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hrgović (@filip_hrgovic)

Filip i Marinela u braku su od 2019. godine, a vjenčali su se u župi Svih Svetih u Sesvetama. Prije toga su bili sedam godina u vezi, a poznaju se još iz djetinjstva jer su odrasli u istom kvartu u Sesvetama.

Marinela je također sportašica, pa ima puno razumijevanja za sve kroz što Filip prolazi i velika mu je podrška u karijeri. Sport kojim se ona bavi je odbojka, a paralelno je uz treninge studirala na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu.

Pogledaji ovo Filip Hrgović i supruga Marinela Celebrity Fotografije trudne supruge Filipa Hrgovića pobrale su sve simpatije na Instagramu: ''Pa vi stvarno sitno brojite!''

Pogledaji ovo Filip i Marinela Hrgović Celebrity Filipu Hrgoviću najveća je podrška njegova lijepa supruga, prati ga na svim mečevima, a poznaju se još od djetinjstva!

Pogledaji ovo Filip i Marinela Hrgović Celebrity Prelijepa supruga Filipa Hrgovića krade pažnju gdje god se pojavi, a ni boksač joj se ne može nadiviti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara Sofia Vergara - 1 Sofia Vergara - 3 Sofia Vergara +28 Sofia Vergara - 1 Celebrity Potpuno gola Sofia Vergara našla je najbolji mogući način da skrene pozornost na nešto što joj je važno

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 4 Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 2 +26 Jennifer Aniston - 1 Celebrity Evo kako dva mjeseca nakon posjeta plastičnom kirurgu izgleda lice Jennifer Aniston!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene