kako je gleda!

Prelijepa supruga Filipa Hrgovića krade pažnju gdje god se pojavi, a ni boksač joj se ne može nadiviti!

Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Slavko Midžor/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović (Foto: Instagram) Filip Hrgović Marinela Ćaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović i Marinela Čaja (Foto: Instagram) Filip Hrgović +0 Filip i Marinela Hrgović Galerija

FIlip Hrgović vratio se u Hrvatsku nakon najveće pobjede u karijeri, a uz njega je bila i supruga Marinela koja je ukrala svu pažnju.

Boksač Filip Hrgović vratio se u Hrvatsku nakon što je u Jeddahu u Saudijskoj Arabiji pobijedio Kineza Zhilei Zhanga u borbi karijere.

Pogledaj i ovo Filip Hrgović, Marinela Hrgović Kao iz Jamesa Bonda! Filip Hrgović pojavio se kao zvijezda jednog eventa u Zagrebu, no svu je pažnju ipak ukrala njegova prelijepa supruga!

Pri povratku je snimljen u zračnoj luci, a uz njega je bila njegova supruga Marinela Hrgović za koju često ističe da mu je najveća podrška.

Lijepa brineta je u uskom crnom topiću i bijelim hlačama bila pravi mamac za poglede, a nadiviti joj se nije mogao ni boksač.

Filip je svoju pobjedu posvetio upravo supruzi, ali i svojem ocu Peri koji mu je bio uzor i bez kojeg je ostao prije nekoliko mjeseci.

"Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju. Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom", rekao je Filip netom nakon meča.

Marineli je posveto i objavu na svojem Instagramu uoči meča.

"Nisam siguran gdje bih bio bez stalne podrške i dobrote moje žene. Hvala ti ljubavi", napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hrgovic (@filip_hrgovic)

Filip i Marinela vjenčali su se prije tri godine u župi Svih Svetih u Sesvetama. Prije toga su bili sedam godina u vezi, a poznaju se još iz djetinjstva jer su odrasli u istoj četvrti u Sesvetama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez +25 Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldovu Georginu napali zbog haljine koju je obukla za crkvu, a za sve je kriv prorez: "Nije primjerno tako pokazivati pozadinu"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 5 +28 Lidija Bačić - 8 Celebrity Lidija Bačić zabavljala se u društvu naših zgodnih vaterpolista: ''Vidim razvode na vidiku...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene