uvijek uz njega

Filipu Hrgoviću najveća je podrška njegova lijepa supruga, prati ga na svim mečevima, a poznaju se još od djetinjstva!

Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Jurica Galoić/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Filip i Marinela Hrgović Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 1 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 2 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 3 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 4 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 5 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 6 Vjenčanje Filipa i Marinele Hrgović - 7 +16 Filip i Marinela Hrgović Galerija

Filip Hrgović i supruga Marinela u braku su od 2019. godine, a poznaju se još od malih nogu, jer su odrasli u istom kvartu u Sesvetama.

Filip Hrgović (31) u subotu je pobijedio Australca Marka De Morija (41), koji nije izdržao niti jednu rundu u ringu s našim najboljim boksačem.

Ovu, kao i svaku njegovu borbu, napeto je pratila njegova supruga Marinela, koja mu je najveća podrška u karijeri.

"Pa nije ono sad da kad gleda pokriva oči dok gleda, vrišti, skače", kazao je za IN Magazin Hrgović, koji ne krije koliko mu je važna potpora njegove bolje polovice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hrgović (@filip_hrgovic)

Filip je supruzi prošle godine posvetio pobjedu protiv Kineza Zhilei Zhanga.

"Ratnik sam, napravio sam ovo za svog oca. Pero Hrgović, on je poseban čovjek. I za moju Marinelu koja je bila sa mnom u kampu, dala mi je svu energiju. Pogledajte je kako je lijepa, ona je anđeo. Dečki, budite oprezni s njom", rekao je Filip netom nakon meča.

Supruzi Marineli često posvećuje i lijepe objave na svojim društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Filip Hrgović (@filip_hrgovic)

Filip i Marinela vjenčali su se 2019. godine u župi Svih Svetih u Sesvetama. Prije toga su bili sedam godina u vezi, a poznaju se još iz djetinjstva jer su odrasli u istom kvartu u Sesvetama.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina +17 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Nekad i sad Isplivale fotografije Milanovića i supruge iz veselog provoda, pogledajte kako su se zabavljali dok on još nije bio predsjednik!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 6 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 +25 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica ukrala poglede svojim golim trbuhom, a ono što je nosila na nogama također nije nikome promaklo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene