baš su se opustili

Isplivale fotografije Milanovića i supruge iz veselog provoda, pogledajte kako su se zabavljali dok on još nije bio predsjednik!

Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Sanjin Strukić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović, 2014. godina Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović +11 Španjolski kralj Filip VI, kraljica Letizia, Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović - 1 Galerija

Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović dobro su se proveli na jednoj božićnoj zabavi 2014. godine.

Predsjednika Zorana Milanovića i prvu damu Sanju Musić Milanović zadnjih godina nemamo često priliku vidjeti zajedno u javnosti.

Tu i tamo se skupa pojave u kazalištu ili na nekoj političkoj svečanosti, a dok Zoran još nije bio predsjednik malo su se više provodili.

Sada su isplivale njihove fotografije iz 2014. godine, kada su se brojnim drugim političarima zabavljali na božićnom partyju Emila Tedeschija u jednom zagrebačkom klubu.

Oboje su se za ovu prigodu dotjerali te su djelovali opušteno i veselo, a čini se da je predsjednik čak i zapjevao.

Stare fotografije Milanovića i supruge pogledajte u našoj galeriji, gdje možete vidjeti i koliko su se promijenili u devet godina.

Milanović je tada bio hrvatski premijer i tu je funkciju obnašao od prosinca 2011. do siječnja 2016. godine, a u veljači 2020. preuzeo je ulogu predsjednika države.

Sanja Musić Milanović inače je docentica na Katedri za medicinsku statistiku, epidemiologiju i medicinsku informatiku Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Predsjednik i njegova supruga upoznali su se još 1991. godine na jednom kućnom dočeku nove godine kod prijatelja, nakon čega su već za nekoliko tjedana i službeno postali par. Vjenčali su se 1994. godine, a danas su sretni roditelji dvojice sinova, Antu Jakova i Marka.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 6 Borna Kotromanić - 5 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 +25 Borna Kotromanić - 2 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica ukrala poglede svojim golim trbuhom, a ono što je nosila na nogama također nije nikome promaklo!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Andrew Ridgeley Andrew Ridgeley Andrew Ridgeley Andrew Ridgeley +8 Andrew Ridgeley Nekad i sad Snimio je najpoznatiju božićnu pjesmu, a evo kako danas izgleda pomalo zaboravljeni glazbenik koji je ostao u sjeni slavnog Georgea Michaela!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene