''Najljepši nogometni par!''

Najljepša hrvatska nogometašica podijelila je prve fotke sa zgodnim dečkom, zovu ih parom iz snova: ''Jedna godina s tobom''

Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 1 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 2 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 3 Ana Maria Marković i Tomas Ribeiro - 4 Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 5 Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 2 Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 1 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 5 +19 Ana Maria Marković - 12 Galerija

Najljepša nogometašica iz Hrvatske Ana Maria Marković objavila je prve fotografije s dečkom Tomasom Ribeirom, slave prvu godišnjicu veze.

Ana Maria Marković već nekoliko godina slovi za najljepšu nogometašicu Hrvatske, a i šire, no mnogi njezini muški fanovi nedavno su ostali razočarani kad se pročulo da ima dečka.

Njeno srce osvojio je 24-godišnji nogometaš iz Portugala Tomas Ribeiro, a lijepa Ana Maria sad je podijelila i prve zajedničke fotografije na Instagramu. Mladi par slavi prvu godišnjicu braka, a ovaj povod nisu propustili proslaviti s pratiteljima.

''1 godina s tobom'', napisala je romantično nogometašica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

''I samo tako ostavila nas je slomljena srca'', ''Savršeni nogometni par'', ''Kako ste zgodni'', ''Sretno'', pisali su im u komentarima.

Ana Maria i Tomas kao par su mi...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Ana Maria Marković Celebrity Najljepša hrvatska nogometašica pohvalila se poklonom od novog dečka: ''Činiš me toliko sretnom!''

Tomasa je Ana Maria upoznala kad se oporavljala od ozljede koljena koja ju je spriječila da neko vrijeme igra nogomet.

"Upoznali smo se tijekom njegova boravka u Zürichu. Kad sam se ozlijedila, shvatila sam da ga trebam uz sebe. Podrška mi je i najviše je bio uz mene", potvrdila je Ana Maria za njemački Bild.

Pogledaji ovo Jasmine Tookes Celebrity Odabrano je naljepše lice za prošlu godinu, a među prvih 100 našla se i jedna mlada Hrvatica

Podsjetimo, lijepa Marković rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera. 

Na Instagramu je prati više od tri milijuna pratitelja, a osim svojom ljepotom, nerijetko se hvali i nogometnim uspjesima.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Poznati se opraštaju od Danke - 1 Poznati se opraštaju od Danke - 6 Poznati se opraštaju od Danke - 2 Poznati se opraštaju od Danke - 3 +15 Poznati se opraštaju od Danke - 4 Celebrity Poznati diljem regije opraštaju se od djevojčice čija je smrt zgrozila javnost: ''U kakvom svijetu živimo, srce mi se cijepa...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Presretna Maja Šuput jedva je dočekala podijeliti uzbudljive novosti: "Konačno vam mogu otkriti dugo čuvanu tajnu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene