Među velikom konkurencijom

Odabrano je naljepše lice za prošlu godinu, a među prvih 100 našla se i jedna mlada Hrvatica

Jasmine Tookes Jasmine Tookes Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 30 Ana Maria Marković - 29 Ana Maria Marković - 28 Ana Maria Marković - 26 Ana Maria Marković - 25 Ana Maria Marković - 24 Ana Maria Marković - 23 Ana Maria Marković - 22 Ana Maria Marković - 21 Ana Maria Marković - 20 +11 Ana Maria Marković - 19 Galerija

Na listi najljepših žena na svijetu povela je bivša Victorijina anđelica, ali na ovom popisu našla se i jedna mlada Hrvatica.

Svake godine stranica TC Candler bira 100 najljepših lica prošle godine, a 2021. na ovom je popisu pobjedu uvjerljivo odnijela bivša Victorijina anđelica.

Pogledaj i ovo Ana Maria Marković ''Još ne mogu vjerovati!'' Najljepša hrvatska sportašica pohvalila se upoznavanjem jednog od najboljih nogometaša, zajedno su izveli i njegov slavljenički pokret!

Lijepa tamnoputa Jasmine Tookes bez previše je truda pomela žestoku konkurenciju, a na popisu se nalaze brojna poznata i manje poznata imena ljepotica diljem svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Ipak, lista nije mogla proći bez jednog hrvatskog imena. Radi se o mladoj djevojci za koju je na Instagramu zapeo i Neymar, a radi se o Ani Mariji Marković, našoj nogometašici koja živi u Švicarskoj.

Zanimljivo je da je Ana Maria na listi s 94. mjestom preduhitrila i neka od najvećih imena sinonima ljepote glumice Margot Robbie koja se našla na 96. mjestu i Lily Collins na 100. mjestu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Maria Marković⚡️ (@anamxrkovic)

Inače, zgodna 23-godišnjakinja rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Drake - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 +28 Ivana Knoll i Jamie Foxx Celebrity Ivana Knoll bila na zabavi jednog slavnog Oscarovca, a tamo je naletjela na poznatog repera s kojim je prisno pozirala

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matilda Ledger - 3 Matilda Ledger - 2 Matilda Ledger - 1 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) +1 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Zanimljivosti Sa samo dvije godine je ostala bez slavnog oca, a danas mu neodoljivo nalikuje i podsjeća na njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene