Primjećujete sličnost?

Sa samo dvije godine je ostala bez slavnog oca, a danas mu neodoljivo nalikuje i podsjeća na njega

Matilda Ledger Matilda Ledger Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matilda Ledger - 3 Matilda Ledger - 2 Matilda Ledger - 1 Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) Michelle Williams Heath Ledger (Foto: Getty) +0 Matilda Ledger Galerija

Matilda Ledger kći je pokojnog glumca Heatha Ledgera i svi se slažu da mu neodoljivo nalikuje.

Kći Heatha Ledgera, Matilda Ledger ne prestaje izazivati nevjericu činjenicom koliko nalikuje svom pokojnom ocu, kojeg nažalost nije imala ni prilike upoznati.

Pogledaj i ovo showbuzz Bio je omiljen Njegova smrt i dalje je misterij, a mnogi smatraju da je za njegov tragični odlazak kriva upravo uloga kojoj se predao

Matilda je imala samo dvije godine kad je ostala bez oca, a sada 17-godišnjakinja, čija je majka glumica Michelle Williams, izgleda baš poput nikad prežaljenog glumca. Na njezinim najnovijim fotografijama koje su snimili paparazzi vidi se da je naslijedila tatinu valovitu kosu boje pijeska i snažne crte lica. A čini se da to nije jedino, jer je ranije Heathov otac Kim otkrio da Matilda ima i njegovu osobnost.

"Pokupila je njegove brojne manire. Vrlo je radoznala, ima njegovu energiju", izjavio je Kim jednom prilikom za The Project.

Matilda je rođena 28. listopada 2005. godine, no na žalost nikada nije imala priliku bolje upoznati svog oca. Heath je preminuo kada je ona imala tek dvije godine, a njegov veliki prijatelj koji je ujedno i kum Matildi, Jake Gyllenhaal, sprijateljio se s djevojčicom te se još danas viđaju na redovnoj bazi.

S bakom i djedom djevojčica ima dobar odnos, a tome svjedoči i činjenica da su upravo oni svo njegovo nasljedstvo pripisali Matildi. U jednom trenutku su se u javnosti pojavile informacije da Ledger kćeri ništa nije ostavio jer oporuku nakon njezina rođenja nije mijenjao.

Veliku ulogu u svemu imala je i glumica Michelle Williams, koja se nakon smrti Heatha Ledgera povukla iz javnosti te je jedno vrijeme i pauzirala svoju karijeru. S Matildom se preselila iz New Yorka u mirniji grad, no nakon nekoliko godina se vratila na velika vrata. Dala si je i novu priliku u ljubavi, a Matilda je postala i sestra nakon što je Michelle dobila drugo dijete s Thomasom Kailom, za kojeg se udala u tajnosti u ožujku prije dvije godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Ecija Belošević i Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus Celebrity Nives pozirala u grudnjaku s neobičnim izrezima, čipkasti kompletić rublja nekima je bio umalo previše!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +11 Zlatan Ibrahimović Celebrity Isklesani Ibrahimović opet je glavna atrakcija na plaži, a ne može mu se nadiviti ni njegova 11 godina starija partnerica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene