kakvo društvo!

Viktorijine anđelice feštaju u Dubrovniku, jedna od njih uskoro se udaje za naočitog milijunaša, a hvale se fotkama s naše obale!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmine Tookes nedavno se pohvalila da je oduševljena svojom vjenčanicom za vjenčanje s Juanom Davidom Borrerom, a njezine se prijateljice ovih dana hvale fotografijama s djevojačke u Dubrovniku.

Jasmine Tookes (30) slavi djevojačku na našoj obali u društvu prijateljica, Viktorijinih anđelica i ubrzo bi se trebala udati za naočitog suosnivača aplikacije Snapchat Juana Davida Borrera (31). 

Pogledaj i ovo Jasmine Tookes Fantasy Bra (Foto: AFP) prava su atrakcija Wow kakvi prizori! Ljepotice koje svi pamte po seksi revijama donjeg rublja tulumarile na luksuznoj jahti!

Zabavom na našoj obali pohvalile su se Jasminine prijateljice Kelsey Merritt, Lais Ribeiro, Rachel Scott i druge manekenke koje su podijelile Instagram storyje. 

"Konačno stigle na Jasmininu djevojačku. Ležerno kraljevsko slijetanje. Ima li fanova 'Igre prijestolja' na mom profilu?" napisala je Kelsey. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Manekenka je objavila fotografije vozača koji dočekuje nju i društvo na aerodromu u Dubrovniku, otkrila kako se zabavljaju na bazenu te kakav su oskudan badić i lentu pripremile za Tookes. Usto se pohvalila da uživaju u večeri i pokazala Jasmine kako pozira s kartonskim likom svoga budućeg muža. 

Tookes je s prijateljicama u Dubrovnik stigla iz Pariza, iz kojeg se prije tri dana pohvalila da je njezina vjenčanica spremna. "Najuzbudljiviji dan! Vidjela sam i probala svoju dovršenu vjenčanicu. Bolja je nego što sam ikad zamišljala", napisala je manekenka. 

Inače, Jasmine se zaručila za Juana, suosnivača i direktora za međunarodno tržište aplikacije Snapchat u rujnu prošle godine. Pokazala je na Instagramu svoj zaručnički prsten s dijamantom od sedam karata čija se vrijednost procjenjuje na oko 250.000 dolara. Par je u vezi od 2016. i često se zajedno pojavljivao na crvenom tepihu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes)

Borrerovo bogatstvo procjenjuje se na između jedan i deset milijuna dolara, a Jasminino na pet milijuna dolara. 

Inače, Juan je sin potpredsjednika Ekvadora Alfreda Borrera. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +4 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Nižetić skinuo gotovo sve sa sebe pa neočekivanim potezom privukao poglede na rivi, mišići su ovaj put pali u drugi plan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene