uvijek spreman na ludosti!

Luka Nižetić skinuo gotovo sve sa sebe pa neočekivanim potezom privukao poglede na rivi, mišići su ovaj put pali u drugi plan

Luka Nižetić Luka Nižetić PR 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Matej Pašalić) Galerija

Luka Nižetić skinuo se u kupaće gaće i namazao kečapom pa takav prošetao po rivi u Komiži, a sve je zabilježio u videu koji je podijelio na svojem Instagramu.

Pjevač Luka Nižetić ljeto provodi u Komiži na Visu, gdje je nedavno otvorio pizzeriju, a svaki slobodni trenutak koristi kako bi uživao u ljetnim radostima te svojim fotkama redovito izaziva zavist na Instagramu.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

No jedna od njegovih posljednjih objava potaknula je nešto drugačije reakcije. Luka je podijelio video u kojem je odradio zanimljiv izazov, a iako je skinuo gotovo sve sa sebe, ovaj put je njegovo mišićavo tijelo palo u drugi plan.

"U nedostatku blata namazao sam se kečapom. Baš je cool biti u situaciji gdje te ljudi gledaju ispod oka pitajući se jesu li ovome sve na broju. Kako život ne smije biti dosadna pojava, uvijek sam bio i ostao spreman za ludosti", napisao je u opisu videa u kojem je premazan kečapom prošetao rivom pa zatim skočio u more, a pozvao je i svoje pratitelje da prihvate ovaj zanimljiv izazov.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Lud" napisala mu je kolegica Ivana Plechinger, "Ma nek' si ti umočen ko pomfrit u kečap. I još taj velebni speedo da upotpuni sliku", komentirao je chef Mate Janković, a Lana Jurčević samo mu je zalijepila emotikone koji plaču od smijeha. Slično su reagirali i brojni njegovi drugi pratitelji, od kojih su mu neki ipak uputili i komplimente na račun izgleda.

Da se uopće ne treba skinuti kako bi sve zadivio mišićima, potvrdio je fotkama koje je objavio nakon tog videa, na kojima nosi bijelu majicu s kratkim rukavima i na kojima su pažnju ukrali njegovi bicepsi.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +16 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Lijepa kći Mije Begović pozirala u badiću i zaradila hrpu komplimenata, javila joj se i ponosna mama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene