prati je više od milijun i pol ljudi

Najzgodnija hrvatska nogometašica njemačke navijače očarala je ljepotom, itekako je očito zašto su svi pogledi bili uprti u nju!

Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 7 Ana Maria Marković - 5 Ana Maria Marković - 2 Ana Maria Marković - 1 Ana Maria Marković - 6 Ana Maria Marković - 3 Ana Maria Marković - 1 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 5 Ana Maria Marković i Cristiano Ronaldo - 4 +21 Ana Maria Marković - 12 Galerija

Naša zgodna nogometašica Ana Maria Marković oduzela je dah svim prisutnima na posljednjem nogometnom događanju u Kölnu, evo zašto je privukla sve poglede.

Hrvatska nogometašica Ana Maria Marković već neko vrijeme puni medijske stupce svojom ljepotom, a svojom pojavom svima je oduzela dah na posljednjem događanju u Kölnu.

Pogledaji ovo Jasmine Tookes Celebrity Odabrano je naljepše lice za prošlu godinu, a među prvih 100 našla se i jedna mlada Hrvatica

24-godišnja Ana Maria menadžerica je nogometnoj momčadi Golden XI, a tijekom Baller Leaguea privukla je poglede na terenu dok je davala intervju. Nosila je crne hlače koje su istaknule njezine zgodne noge te bež majicu, a uz minimalno šminke i valove u kosi bila je fokus brojnih fotografa.

Slažete li se da je Ana Maria najljepša domaća nogometašica?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Podsjetimo, lijepa Marković rođena je u Švicarskoj, a odmalena se bavi nogometom. Od 2020. godine igra i za prvu ligu švicarskog Grasshoppera, a sve oči bile su uprte u nju kad je zabila gol za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Puli.

Pogledaji ovo Ana Maria Marković Celebrity Najljepša hrvatska sportašica pohvalila se upoznavanjem jednog od najboljih nogometaša, zajedno su izveli i njegov slavljenički pokret!

Na Instagramu ima više od milijun i pol pratitelja, a osim svojom ljepotom nerijetko se hvali i nogometnim uspjesima. U domaće i svjetske medije dospjela je prošle godine kad joj je jednu fotografiju na Instagramu lajkao čak i slavni nogometaš Neymar Jr.

Prošle je godine otkrila i da je sretno zauzeta. Njezino srce ukrao je 24-godišnji Tomas Ribeiro, portugalski kolega nogometaš, a naša Ana Maria upoznala ga je kad se oporavljala od ozljede koljena.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Taylor kao Sylvia Fine - 6 Renee Taylor kao Sylvia Fine - 4 Renee Taylor - 6 Renee Taylor - 4 +22 Renee Taylor - 2 Nekad i sad Sjećate se mame najpoznatije dadilje na svijetu? Od posljednje epizode serije prošlo je 25 godina, a evo čemu je ova glumica vjerna i dan danas!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Sara Ivušić +9 Sara Ivušić Celebrity Novi junak Vatrenih u braku je sa samozatajnom ljepoticom o kojoj je pisao i britanski The Sun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene