Njegova najveća podrška

Novi junak Vatrenih u braku je sa samozatajnom ljepoticom o kojoj je pisao i britanski The Sun!

Ivica i Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica i Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Sara Ivušić Sara Ivušić Sara Ivušić Ivica i Sara Ivušić Ivica Ivušić Ivica Ivušić Ivica Ivušić +3 Ivica Ivušić Galerija

Ivica Ivušić oženjen je za manekenku Saru, s kojom je 2021. dobio i sina Lovru.

Vratar Vatrenih Ivica Ivušić bio je junak utakmice u Kairu na kojoj je Hrvatska u subotu pobijedila Tunis.

29-godišnji Riječanin obranio je tri penala i tako odveo Hrvatsku u finale turnira koji se održava u Kairu.

Njegova je najveća podrška supruga i također Riječanka Sara Ivušić, koja se zbog njega preselila u Osijek dok je branio za NK Osijek.

Par je u veljači 2021. dobio sina Lovru.

"Najviše vremena provodim sa suprugom i sinom, uživam u njegovu odrastanju. Tako se najsretnije osjećam. Volim kad odemo u šetnju po parku, spustimo se do Drave. Osijek je predivan grad za djecu, stvarno nam je fantastično tu", izjavio je jednom prilikom Ivušić te je otkrio i da njegova supruga odlično kuha.

Samozatajna Sara ima zaključane profile na društvenim mrežama, no suprug povremeno objavljuje njihove zajedničke fotografije, koje možete pogledati u našoj galeriji.

Poznato je i da se Sara bavi modelingom te da je, između ostalog, radila i za brend Lunilu, čija je vlasnica njezina prijateljica Izabel Kovačić, supruga nogometaša Matea Kovačića.

O Sari je tijekom Svjetskog prvenstva u Katru pisao i britanski The Sun, a tada su je uvrstili među najljepše hrvatske WAGsice, odnosno žene nogometaša.

"Manekenka Sara prijateljica je s Izabel Kovačić i često promovira odjeću njezina brenda na društvenim mrežama", napisao je The Sun uz Sarine fotografije.

Inače, Hrvatska ovog utorka igra u finalu protiv Egipta, a susret možete pratiti uživo na Novoj TV i portalu gol.hr.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nine Badrić na Hvaru - 3 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 2 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 4 Nina Badrić na Instagramu +26 Stan Nine Badrić u Jelsi Celebrity Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 5 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 +27 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica iz Slavonije otvorila je sezonu kupaćih kostima: ''Wow, ti si raj za oči i melem za dušu''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene