pokazala pravi morski raj!

Kuhinja Nine Badrić na Hvaru oduzima dah, upečatljivi tonovi posebno se slažu s pomno odabranim ukrasima!

Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nine Badrić na Hvaru - 3 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 2 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 4 Nina Badrić na Instagramu Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi Stan Nine Badrić u Jelsi +20 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić prve toplije dane iskoristila je za odlazak na otok Hvar, a pratiteljima je pokazala kako je uredila svoju kuhinju.

Naša pjevačica Nina Badrić prve toplije dane ove godine iskoristila je za odlazak na svoje omiljeno mjesto za uživanje, otok Hvar.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić 12 godina nakon razvoda priznala: "Trebale su mi godine da prebolim..."

Nina je s pratiteljima podijelila kako je uredila kuhinju i blagovaonicu.

U kuhinji prevladavaju mediteranski tonovi, a kuhinjske elemente obojila je u plavo. Osim kuhinjskih alata dodala je i nekoliko ukrasa - ribice postavljene na kuhinjskoj napi.

Kuhinja Nine Badrić na Hvaru je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Pogledaji ovo Nina Badrić - 1 Celebrity Rozga se pridružila ekipi koja hvali zadnje modno izdanje Nine Badrić, svi se slažu u jednom: ''Nikad ljepša nisi bila!''

Objavila je i fotografiju blagovaonice u bež tonovima te pogled na susjedne kuće kroz prozor.

Ovo nije prvi put da je Nina podijelila djelić atmosfere s Hvara. Prošlog ljeta pokazala je dnevni boravak, u kojem je posebno upečatljiva crvena fotelja za opuštanje.

Kako sve izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Nina Badrić Celebrity Nina Badrić novom fotografijom obožavateljima uljepšala dan, jedan detalj na njoj svidio im se još više od frizure!

Ninino uživanje nakratko je prekinuo problem s kojim se susreće sve više ljudi, a to su lažni profili s njihovim imenima. Nina je podijelila snimku zaslona profila koji nije njezin pa upozorila pratitelje: ''Ne nasjedajte na lažne profile! Ovo je lažan profil!''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 5 Katarina Baban - 2 Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 +27 Katarina Baban - 3 Celebrity Naša glumica iz Slavonije otvorila je sezonu kupaćih kostima: ''Wow, ti si raj za oči i melem za dušu''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno i Lorena Jelusić Dino i Lorena Jelusić Dino i Bruno Jelusić, Davor Gobac Dino Jelusic +25 Dino Jelusić - 1 Celebrity Prepoznajete li čiji su ovo brat i sestra? Naš talentirani glazbenik poslao ih je da preuzmu njegovu nagradu, a oni nisu mogli biti ponosniji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene